Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Kokoustilat Vilna

Kokoustilamme on raikas, viihtyisä ja varusteltu uusimmalla kalustolla, joka takaa, että kokouksesi onnistumisen. Huolehdimme kaikista kokoukseen liittyvistä asioista – valmistelemme kaikki varusteet ja kalusteet toiveidesi mukaan. Pöytävettä tarjotaan ilmaiseksi kaikissa kokoustiloissa.

Kokoustilat

CIURLIONIS -konferenssisali

Ciurlionis -konferenssisali sijaitsee GAMA rakennuksessa. Se on Technopolis Ozas -kampuksen suurin kokous- ja tapahtumatila, jossa voi järjestää jopa 120 hengen tapahtumia. SHIM41 B1STRO -kahvila sijaitsee salin vieressä, ja sieltä voit tilata kahvi- aamiais- lounas- tai välipalatarjoilun vieraillesi.

VYDUNAS -kokoustila

ALFA -rakennuksessa sijaitseva mukava ja viihtyisä tila korkeintaan 20 hengen kokouksille. Käytössäsi on projektori, audiolaitteet ja magneettitaulu onnistuneiden kokousten varmistamiseksi. „OPEN RE5T4UR4NT“ sijaitsee samassa kerroksessa, ja voimme tarjota sinulle maistuvia tarjoilupaketteja aamais-/lounas- ja kahvitauoillesi.

KUDIRKA ja DAUKANTAS -ryhmätyötilat

ALFA -rakennuksessa sijaitsevat ryhmätyötilat korkeintaan neljän hengen työskentelyyn. Kummassakin tilassa on LED -screen ja magneettitaulu.

Videoneuvotteluhuone

ALFA -rakennuksessa sijaitseva moderni ja mukava neuvotteluhuone varustettuna Cisco -videoneuvottelulaitteilla, jotka mahdollistavat kaupunkien- ja maidenväliset kokoukset ja materiaalin esittelyn sähköisesti osallistujille. Me pidämme huolta siitä, että yhteys on kunnossa ja tekniikka pelittää, sinun täytyy vain saapua ajoissa. Videoneuvotteluhuoneen voi vuokrata myös tilaisuuksiin, joissa videoyhteyttä ei tarvita.

Location of Meeting Rooms

CIURLIONIS – TECHNOPOLIS Ozas/GAMA building, J.Balčikonio 7, LT – 08247, Vilnius

VYDUNAS, KUDIRKA, DAUKANTAS, Video conference room- TECHNOPOLIS Ozas/ALFA building, V.Gerulaičio g. 1, LT – 08200, Vilnius

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).