Erheistä exitiin – mutkat menestyksen polulla

Kannattaako yrittää? Miten saadaan vientiin sijoitetulle pääomalle mahdollisimman korkea tuotto?

Älä mieti yksin, vaan tule Technopoliksen ja Innovator Campus Oy:n yhdessä järjestämälle Technopolis Business Breakfastille!  Tarjolla on hyvä aamiainen ja suoraa puhetta yrittämisestä ja viennistä. Leijonan luolasta tutun Kim Väisäsen  tarinassa kyseenalaistetaan yleiset totuudet sekä annetaan vinkit sudenkuoppien välttämiseen.

Avoin ja maksuton tapahtumakiertue Technopoliksessa: 23.8. Vantaa, 24.8. Oulu, 30.8. Tampere ja 31.8. Kuopio. Ilmoittautumislinkit sivun alaosassa.

Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen ja verkottumisaamiainen
8.30 Tilaisuuden avaus, Technopolis
8.45 Väärin yritetty, väärin viety
Kim Väisänen, startup-sijoittaja, yrittäjä, hallitusammattilainen ja bisnesenkeli
9.45 Kysymyksiä ja keskustelua
10.00 Tilaisuus päättyy, mahdollisuus jatkaa verkottumista


Kim Väisänen on Leijonan luolasta tuttu suomalainen startup-sijoittaja, yrittäjä, hallitusammattilainen ja bisnesenkeli. Väisänen myi yhdeksi maailman johtavista tiedonhävitysyhtiöstä kasvaneen Blanccon vuonna 2014 brittiläiselle Regenersis Plc RGS:lle 60 miljoonalla eurolla.

Nykyisin startup-sijoittajana toimivan Väisäsen ensimmäisiä sijoituksia oli puhelinkoppeja ja hiljaisia tiloja valmistava Framery, jonka hallituksen puheenjohtajana hän myös toimi maaliskuuhun 2018 asti, jolloin Framery myytiin pääomasijoittaja Vaaka Partnersille. Väisänen on ollut voittamassa kahdesti tasavallan presidentin kansainvälistymispalkintoa, vuosina 2012 (Blanccon toimitusjohtajana) ja 2017 (Frameryn hallituksen puheenjohtajana).

Technopolis Business Breakfast™ on aamuvirkkujen oma verkottumistilaisuus.  Kahdessa tunnissa yhdistyvät aamiainen ja  verkostoituminen sekä inspiroivat ja ajankohtaiset puheenvuorot, joista on hyötyä sekä sinulle että organisaatiollesi.   Yritysjohtajien lisäksi vierailevina puhujina kuullaan säännöllisesti myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä, uutistoimituksen edustajia tai pääomasijoittajia. Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan ja varaudu myös kertomaan kuka olet, mitä teet ja mitä etsit. Voit löytää itsellesi uusia kumppaneita, asiakkaita tai vaikkapa rahoittajan – lähempää kuin ehkä luulitkaan

Tapahtumapaikkakunnat

to 23.8.2018 Vantaa, Technopolis Aviapolis

kokoustila Akropolis, Teknobulevardi 3-5

pe 24.8.2018 Oulu, Technopolis Peltola

kokoustila Silfvan, Yrttipellontie 1

to 30.8.2018 Tampere, Technopolis Yliopistonrinne

kokoustila Häggman, Kalevantie 2

pe 31.8.2018 Kuopio, Technopolis Microkatu

kokoustila Piko, Microkatu 1, A-osa