Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelut tukevat kokonaisvaltaista terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Etsitpä kuntoilukeskusta, terveydenhoitoa tai kampaamoa, kampuksemme tarjoavat palveluita vain parin minuutin kävelymatkan päässä työasemastasi.

Kuntosali

Kunnosta huolehtiminen ei ole koskaan ollut yhtä vaivatonta. Usealta Technopoliksen kampukselta löytyy hyvin varusteltu, moderni kuntosali, johon työntekijöiden on helppo poiketa vaikka keskellä päivää. Kuntosalien yhteydessä on viihtyisät pukeutumis- ja suihkutilat saunoineen. Tekosyitä liikkumiselle on vaikea löytää, kun kuntosalille pääsee omalta toimistolta vain parissa minuutissa. Suurimmissa liikuntakeskuksissa on kuntosalin lisäksi laaja tarjonta erilaisia ryhmätunteja. Haasta kollegat mukaan testaamaan uusia lajeja!

Kosmetologi ja hieronta

Työntekijöiden hyvinvointi on Technopolikselle kunnia-asia. Technopoliksen toimitiloissa on tarjolla laadukkaita kosmetologi- ja hierontapalveluja, joita voi käyttää ansaittuihin hemmotteluhetkiin työkiireiden lomassa. Säännöllinen hieronta- tai kosmetologikäynti heti työpäivän jälkeen on kannattava sijoitus omaan jaksamiseen. Technopoliksella kynnys huolehtia hyvinvoinnista on matala, kun kosmetologille tai hierontaan voi kävellä omalta toimistolta.

Parturi ja kampaaja

Useimmilla Technopoliksen kampuksilla on parturi-kampaamo, jossa on helppo pistäytyä työpäivän lomassa. Parturi-kampaamot ovat toivottu lisä Technopoliksen palvelutarjontaan ja saavuttaneet suuren suosion työntekijöiden parissa. Kampaamosta voi varata säännöllisen ajan tai poiketa spontaanisti vaikka lounastauolla. Parturikampaamojen lisäksi Technopoliksen hyvinvointitarjontaan kuuluvat laadukkaat kosmetologi- ja hierontapalvelut sekä kampusten modernit kuntosalit ja liikuntakeskukset.