Hyvinvointi-webinaarit

Tule mukaan ajankohtaisiin, hyvinvointiaiheisiin Webinaareihin. Osallistuminen käy helposti omalta työpisteeltäsi.  Webinaarit ovat avoimia kaikille Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille.

Aikataulu ja aiheet:

14.3. Hyvinvoinnin edistäminen – mikä on oikeasti tärkeää?

Mistä hyvä kunto koostuu ja mikä hyvinvoinnin edistämisessä on ratkaisevan tärkeää? Tämä webinaari tarjoaa Sinulle konkreettiset ohjeet ja selkeän polun oman hyvinvointisi edistämiseen.
6 askelta hyvinvointisi edistämiseksi

18.4. Optimoi fyysinen kuntosi – Vinkit tavoitteelliseen treenaamiseen

Kunnon kehittäminen on loppujen lopuksi melko yksinkertaista. Valitettavasti vielä helpompaa on jämähtää sohvan pohjalle tai polkea paikallaan samaa ohjelmaa jauhaen. Tämä webinaari tarjoaa Sinulle toiminnalliset keinot oman treeniohjelmasi hahmottelemiseen sekä nousujohteiseen soveltamiseen jatkossa.

23.5. Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?

Tietoa ravitsemuksesta on saatavilla enemmän kuin koskaan. Valitettavasti tavallisen kuntoilijan on vaikeaa erottaa hyödyllistä tietoa jopa vahingollisesta tiedosta. Tämä webinaari kumoaa yleisimpiä ravitsemusmyyttejä ja nostaa esille oleellisimmat ydinkohdat terveyttä, kuntoa, hyvinvointia ja kehonkoostumusta parantavasta ravitsemuksesta.

15.8. Urheilua, kuntoilua vai istumisen välttämistä?

Kumpi on loppujen lopuksi tärkeämpää, tehokas treenaaminen vai aktiivinen elämäntapa? Molempia tarvitaan, mutta missä suhteessa? Varoitus! Tämä webinaari voi muuttaa käsityksesi kunnon kehittämisestä ja saattaa jopa mullistaa suorituskykysi.

19.9. Stressi – ystävä vai vihollinen?

Sanalla stressi on valitettavan negatiivinen kaiku. Sopiva määrä stressiä tarvitaan asioiden edistämiseksi ja aikatauluissa pysymiseksi. Kroonistuessaan stressi nakertaa kuitenkin terveyttä ja suorituskykyä. Tämä webinaari tarjoaa toimivia ratkaisuja stressin purkamisen ja hallinnan tueksi.

17.10. Uni, lepo ja palautuminen

Uni ja palautuminen ovat terveyden perusta. Vaikka tiedämme sen, että kehitys tapahtuu levossa, laiminlyömme unta, lihashuoltoa ja palauttavaa harjoittelua. Tämä webinaari tarjoaa osallistujille helpotuksen: Vähemmän ja kevyemmin voi joskus tuottaa paremmat tulokset!

 

Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Webinaarit toteutetaan yhteistyössä Trainer4You:n kanssa.

Technopoliksen kumppanilla Trainer4Youlla on yli 10 vuoden kokemus kouluttamisesta sekä valmentamisesta hyvinvoinnin ja liikunnan saralla.

Trainer4you logo