Technopolis Wellness Talks Hyvinvointi-webinaarit

Technopolis Wellness Talks

Interactive Technopolis webinar series powered by Hintsa Performance

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Henkilöstön hyvinvointi vaikuttaa merkittävästi yritysten kilpailukykyyn ja menestykseen. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta.

Webinaarien tavoitteena on auttaa asiakasyritysten henkilöstöä edistämään omaa hyvinvointiaan päivittäisessä toiminnassa, niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin. Tarkoituksena on saada päivittäiset valinnat rutiineiksi ja sitä kautta lisätä henkilöstön työ- ja toimintakykyä pitkällä aikavälillä ja pysyvästi.

Tule mukaan ajankohtaisiin, hyvinvointiaiheisiin webinaareihin. Osallistuminen käy helposti omalta työpisteeltäsi. Voit myös katsoa tallenteen itsellesi sopivana ajankohtana jälkikäteen. Tallenne toimitetaan ilmoittautuneille webinaarin jälkeen. Webinaarit ovat avoimia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille.

Seuraava webinaari:

Body&Brain: Discover the surprising evidence linking strength and muscle to longevity and better mental health – learnings from elite sports Pete McKnight (in English)

Keskiviikkona 9.9.2020 klo 9.30-10.30
Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Technopolis Wellness Talks 2020

  • 12.2.2020 Parempi Elämä, Parempi Suorituskyky Mikko Lilja
  • 13.2.2020 Better Life, Better Performance Dan Sims
  • 11.3.2020 Cognitive Performance: How to improve your cognitive performance and work smarter, not harder James Hewitt
  • 13.5.2020 Creating a Company Culture and Environment of Wellbeing Juha Äkräs together with Tiia Rauhamäki from Technopolis
  • 10.6.2020 Tietotyö ja mielen hyvinvointi Anna Andersén
  • 09.9.2020 Body&Brain: Discover the surprising evidence linking strength and muscle to longevity and better mental health – learnings from elite sports Pete McKnight
  • 14.10.2020 Sleep and Recovery: Learn how to use science to stop being tired and feeling tired Annastiina Hintsa, Hintsa CEO

Webinaarit toteutetaan yhteistyössä Hintsa Performancen kanssa.

 

Hintsa Performance on maailman johtava valmennusyritys, joka tarjoaa henkilökohtaisia valmennuspalveluja kestävään suorituskykyyn ja tasapainoiseen elämään. Jo yli 20 vuoden ajan Hintsa on osoittanut tieteeseen perustuvan metodinsa toimivuuden liike-elämän ja urheilun haastavimmissa ympäristöissä. Hintsan palveluihin luottavat Formula 1 – maailmanmestarit, maailman johtavien yritysten toimitusjohtajat, johtoryhmät ja henkilöstö ympäri maailman. Yritys työllistää yli 100 henkeä ja sillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa, Genevessä ja Zugissa.