Hyvinvointivalmennus

Mitä jos jokainen työntekijäsi tekisi yhden hyvinvoinnin ja terveyden kannalta paremman valinnan päivässä? Mitä jos jokainen huomaisi yhden asian, joka on juuri hänelle merkityksellinen ja mahdollinen toteuttaa? Miten se vaikuttaisi työntekijään, työyhteisöön ja yritykseen?

Muutokset ja ylipäätään motivaatio muuttaa jotain, syntyvät oivalluksista. Technopoliksen yhdessäTrainer4Youn kanssa Jyväskylässä toteuttama hyvinvointivalmennus oivalluttaa ja motivoi osallistujia kohti parempia valintoja. Tavoitteena on henkilöstön ja yksilön hyvinvointi- ja liikuntatietoisuuden lisääminen, mikä innostaa ottamaan vastuun itse omasta jaksamisesta ja energisyydestä. Valmennus antaa myös työkalut siihen, miten oivallukset viedään konkreettisiksi teoiksi. Innostuksen lisääntyminen ja aktivoituminen jalkautuvat parhaimmillaan myös lähiympäristöön eli työyhteisöön sekä perheenjäseniin.

Hyvinvointivalmennus on käytännönläheinen ja se koostuu kahdesta kahdeksan tunnin lähipäivästä, jotka toteutetaan Technopoliksen tiloissa. Lisäksi valmennus sisältää Miellyttävä muutos- ja Tie tuloksiin -verkkokurssit sekä Firstbeat hyvinvointianalyysin, jonka avulla osallistujat saavat omakohtaista tietoa siitä, kuinka keho reagoi arjen eri tilanteissa. Verkkokurssit auttavat osallistujia kehittämään omaa hyvinvointiaan eteenpäin juuri omien tavoitteiden mukaisesti lähipäivien jälkeen.

Valmennus on suunnattu kaikille Jyväskylän Technopoliksen kampuksilla työskenteleville kuntotasosta riippumatta. Innostuminen ja inspiroituminen on taattua ja tulokset tulevat näkymään myös työyhteisön sisällä!

Hyvinvointivalmennuksen sisältö:

 1.  Lähiopetuspäivät 6.-7.9.
 2. Firstbeatin Hyvinvointianalyysi
 3. Miellyttävä muutos -verkkokurssi
 4. Tie tuloksiin -verkkokurssi
 • Resepti elinikäiseen kuntoon ja hyvinvointiin
 • Fyysisen kunnon kehittämisen perusteet
 • Kehon rakenne ja toiminta sekä lihaskuntoharjoittelu
 • Kestävyys ja sykeohjattu liikunta
 • Lepo ja palautuminen
 • Ravitsemussuositukset käytännössä
 • Innostavat ja helpot käytännön harjoitukset kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelusta

Hinta 495€ alv 0% / osallistuja

”Jo liikuntapataan pudonneiden innostaminen ja aktivoiminen on helppoa. Todellinen haaste piilee liikunnallisesti passiivisten motivoinnista ja liikkeelle saamisessa sekä innostuksen säilyttämisessä. Siinä koemme olevamme parhaimmillamme.”

Riku Aalto
Trainer4You

Technopoliksen kumppanilla Trainer4Youlla on yli 10 vuoden kokemus kouluttamisesta sekä valmentamisesta hyvinvoinnin ja liikunnan saralla. Kaiken kokoiset yritykset, kuten Orion ja LähiTapiola ovat luottaneet Trainer4Youn palveluihin ja kaikkien tähän mennessä pidettyjen valmennusten palautekeskiarvoksi on vakiintunut viisi (5) asteikolla yhdestä viiteen. Trainer4Youn valmennuksen läpikäyneitä henkilöitä on jo yli 5000 kappaletta. Tulokset ovat siis taattuja jo aktiivisille henkilöille kuin myös niille jotka vielä etsivät omaa hyvinvoinnin lähdettään.