Internet

Technopoliksen kampuksilla vuokralaisilla on käytettävissään nopea ja laadukas internet -palvelu

Toimitamme internet-palvelun yrityskäyttöön suunnitellusta, nykyaikaisesta Technopolis-verkosta. Palvelut on saatavilla sekä kevyeen käyttöön vakioituna ratkaisuna että vuokralaisen vaativampiin tarpeisiin räätälöitävänä palveluna. Palveluvalikoimassamme on niin nykyaikaiset langattomat verkkoratkaisut kuin kiinteät yhteydet, joita voi täydentää asiakaskohtaisesti suunniteltavilla tietoturvapalveluilla.

 

Technopoliksen Palomuuri- ja VPN-palvelu on lisäpalvelu Technopoliksen Internet-yhteydelle. Palvelun avulla voit suojella paikallista verkkoasi haitallisilta datapyynnöiltä ja luoda turvallisen mobiiliyhteyden paikalliseen verkkoosi.

Palomuuripalvelussa on kaksi vaihtoehtoa: peruspalvelu ja räätälöity palvelu. Peruspalvelussa saat räätälöidyt palomuurisäännöt, mutta raportointi on saatavilla vain räätälöidyssä palvelussa. Räätälöityyn palveluun kuuluu räätälöity virtuaalinen palomuuri ja palomuurin sääntöjen sekä liikennetapahtumien raportointi. Palvelu sisältää palvelun laitteet, huollon ja hallinnan molemmissa versioissa. Palvelu toteutetaan keskitetyllä ja kahdennetulla laiteympäristöllä.

VPN-palvelu on lisäpalvelu internet-yhteydelle. Voit lisätä yhden tai useamman liikeyksikön samaan verkostoon VPN-palvelun avulla. Se on mainio palvelu, joka tukee työpaikan mobiliteettiä – turvallisesti.

 

Pyydä lisätietoja Technopolis yhteyshenkilöltäsi!