Tulostus

Tulosta, kopioi ja skannaa helposti Technopoliksen kampuksilla. Monikäyttöisien turvatulostuspalveluun yhdistettyjen tulostimien verkostomme ansiosta voit tulostaa missä tahansa ja aina kun se on tarpeen. Tämän ansiosta sinun ei koskaan enää tarvitse vaihtaa tulostinmustetta.

Päästäksesi käyttämään palvelua tarvitset MyTechnopolis-tunnisteen. Palvelun käyttöönotto ei maksa mitään. Laskutus perustuu varsinaisiin kuukausittaisiin tulostustoimiisi.

Mikäli sinun tarvitsee tulostaa suuria määriä ja olet pyytämässä tarjouksia tulostuspalveluista, ole hyvä ja lähetä tarjouspyyntö myös Technopolikselle. Palvelukumppanimme Canonin kanssa toimitamme korkealaatuisia ratkaisuja toimistossanne. Sopimuksen vähimmäiskestoaika on vain kuusi kuukautta ja laskutus perustuu kuukausittaisiin palvelupaketteihin.

Tulostus on turvallista, koska kirjaudut monikäyttöisiin laitteisiin MyTechnopolis-tunnisteella. Turvallisen tulostuksen ansiosta voit päättää milloin ja mistä Technopoliksen tulostimesta tahdot hakea tulosteesi.

Kysy lisätietoja lähimmästä asiakaspalvelusta.