Siivous ja ylläpito

Siivous ja kiinteistöpalvelu

Pidämme tiloistamme hyvää huolta asiakkaitamme ja meitä varten.

Kiinteistöpalvelu ja laadukas siivous takaavat viihtyisän toimintaympäristön niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Niin asiakkaidemme tilat kuin yleiset tilat ja ulkoalueet toivottavat tervetulleiksi ja luovat hyvän ensivaikutelman.

Toimiston oma siivouspaketti on yksilöllinen, yrityksesi tilojen mukaan räätälöity yhdistelmäpaketti, johon voidaan sisällyttää kaikki ne palvelut, joita toimitiloissasi tarvitset. Technopoliksen kiinteistöpalvelu auttaa sinua pitämään huolta tiloistasi.

MyTechnopolis-kanavan kautta voit helposti antaa palautetta ja tehdä huoltopyyntöjä

Viihtyisyys ja turvallisuus etusijalla

Technopoliksessa haluamme pitää hyvän huolen kiinteistöistämme, toimimmehan niissä itsekin. Kiinteistön huoltohenkilöt varmistavat, että Technopoliksen kiinteistöt ovat erinomaisessa kunnossa ja kaikki toimii. Huolellisesti hoidetut viihtyisät piha-alueet takaavat henkilöstösi viihtymisen ja luovat vieraillesi hyvän ensivaikutelman. Asiakasyritystemme turvallisuudesta huolehtivat turvallisuusalan ammattilaiset.

Ympäristöstä pidetään huolta

Technopoliksen ammattitaitoinen siivouspalvelu pitää yritysten toimitilat edustuskunnossa ja varmistaa tilojen viihtyisyyden, puhtauden ja turvallisuuden. Siivouspalvelu tukee elinkaariajattelun mukaista mahdollisimman pitkää käyttöikää, ympäristöarvoja sekä taloudellisuutta rakennuksen materiaalien ja rakenteiden osalta. Luottamuksellisen tietoaineiston tuhoamiseen Technopolis tarjoaa ehdottoman turvallisen palvelun, joka räätälöidään yrityksen erilaisille tuhottaville materiaaleille. Technopoliksessa turvallisuuteen kiinnitetään erityishuomiota parhaimpien asiantuntijoiden avulla.

Älykkäillä toimitiloilla on pitkä elinkaari

Rakennamme älykkäitä toimitilaratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Teemme jo suunnitteluvaiheessa pitkäjänteisiä ratkaisuja, jotka ovat mahdollisimman tehokkaita, taloudellisia ja ympäristöystävällisiä rakennuksen koko elinkaaren ajan. Technopoliksen toimitilat ovat joustavasti muunneltavissa yritysten kasvaessa tai tarpeiden nopeastikin muuttuessa.

Katso myös ”Kestävä kehitys”.