Työympäristön muotoilu

Työpaikka on tärkeämpi kuin luulisit. Meluisa avokonttori tai yksinäinen koppi? Nykyään ei kumpikaan. Anna meidän opastaa sinut moderniin työpaikkaan. Tiedämme, miten työpaikat toimivat.

Työn luonteen muuttuessa kalliit toimistot jäävät puolityhjiksi ja vanhentuneet tilaratkaisut nakertavat työtehokkuutta. Monitoiminen konttori tarjoaa paremman ratkaisun.

Työpaikkasi laatu vaikuttaa paljon työntekijöiden tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Tällaisen toimivan työympäristön suunnittelu alkaa oikeiden työntekijäprofiilien ja prosessien tunnistamisesta.

  • Minkälaisia työntekijöitä sinulla on?
  • Onko sinulla työntekijöitä, jotka tarvitsevat rauhallisen ja hiljaisen työympäristön?
  • Mikä on työntekijöiden välisen vuorovaikutuksen rooli – pitäisikö sitä lisätä tai kehittää?
  • Miten voit tukea työtä, joka vaatii keskittymistä tai yhteistyötä?

Katso videolta, kuinka toimiston suunnittelussa kannattaa lähteä liikkeelle.

 

Toimitilasuunnittelu edistää työntekijöiden viihtymistä työpaikalla ja sitoutumista työnantajaan, jonka seurauksena yritys menestyy ja tuottaa tulosta.

Pieniin muutostarpeisiin Technopolis tarjoaa mm. laadukkaita muutto- ja kalustuspalveluita, vuokrakalusteita, sisustussuunnittelupalvelua. Laajamittaisempiin kehitystarpeisiin räätälöimme yritykselle sopivan toimitilasuunnitteluhankkeen, jossa huomioidaan sekä fyysisen, virtuaalisen että sosiaalisen työympäristön mahdollisuudet.

Kalustus- ja muuttopalvelun ansiosta uusien tai nykyisten toimitilojen muutokset, kalustaminen ja itse muutto sujuvat helposti ja vaivattomasti.

On tärkeää miettiä miten työympäristösi tukee:

  • uusia tapoja tehdä työtä
  • ideoiden luontia
  • nopeita muutoksia business-ympäristössä

Me voimme tarjota uudenlaisen toimitilasuunnittelun alkaen yhden huoneen sisustussuunnittelusta aina satojen neliömetrien toimistokokonaisuuteen.

Toimitilasuunnittelu -opas – rakenna toimivampi ja tehokkaampi työympäristö

Työelämän muuttuessa tarvitaan tiloja erilaisille ihmisille erilaisiin tarpeisiin. Tämän oppaan avulla onnistut rakentamaan työntekijöillesi toimiston, jossa työtä voidaan tehdä entistä joustavammin ja tehokkaammin.

Oppaasta löydät

  • mitä nykyaikaisen työympäristön suunnittelussa pitää ottaa huomioon
  • mitkä ovat muutoksen hyödyt henkilöstölle ja liiketoiminnalle
  • 10 kohdan muistilistan, mitkä kaikki asiat pitää ottaa huomioon uusien tilojen suunnittelussa

Syötä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle latauslinkin.

Technopoliksen avulla muutto sujuu mutkitta

Kalustus- ja muuttopalvelu muuttaa yrityksesi uusiin tai laajentuneisiin tiloihin Technopoliksessa. Palvelu auttaa yritystäsi hyödyntämään entiset kalusteet ja hankkimaan uudet, suunnitelman mukaiset kalusteet. Kaikki kalusteet toimitetaan suoraan kalustetoimittajalta yrityksesi uusiin toimitiloihin.

Kysy lisätietoja kalustus- ja muuttopalveluistamme. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Lataa Muuttajan muistilista

Tämän listan avulla muistat ottaa huomioon kaiken olennaisen ennen yrityksesi muuttoa, muuton aikana sekä muuton jälkeen. Lataa ilmainen “Muuttajan muistilista näin yrityksen muutto saadaan onnistumaan.pdf” (pdf 5,4 mb).