(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-W5J96L');

Ruoholahti 3 on valmistunut

Varaa oma näköalapaikkasi nyt!

Kantakaupungin nykyaikaisimmat toimitilat ovat kohonneet Ruoholahteen. Rakennuksesta löytyy yhteensä 9900 m2 monipuolista toimitilaa loistavien liikenneyhteyksien varrelta.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme, miksi yrityksenne kannattaa varata toimitila Ruoholahti 3:sta.

Nyt on oikea hetki tehdä päätös tulevaisuuden toimitiloista

Toimiva työympäristö

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Kysy meiltä, miten olemme ratkaisseet nämä haasteet Ruoholahti 3:ssa. Katso myös alta rakennuksen havainnekuvia.

 

Nyt on oikea hetki tehdä päätös tulevaisuuden toimitiloista

Ruoholahden kampuksella on asiakkaita pienistä startupeista pörssiyrityksen pääkonttoriin, toimialasta riippumatta. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii.

 

Toimisto Ruoholahden paraatipaikalta?

Ruoholahti 3 sijaitsee Länsiväylän päässä upein merinäköaloin. Paraatipaikalla kohoavat toimitilat sijaitsevat 10min päässä keskustasta metron, raitiovaunun ja vilkkaan bussiliikenteen varrella. Klikkaa ja katso karttakuva.

 

Näkyvyys

Technopoliksen markkinointikanavilla tavoitat 1 700 asiakasyritystä, heidän työntekijät ja kampuksillamme vierailijat.

Yhteisöllisyys

Technopoliksessa et voi olla törmäämättä osaamiseen! Verkostoidu 1700 yrityksen ja 47 000 osaajan kanssa – virallisesti ja epävirallisesti.

Kokouspalvelut

Pienet kokoukset, isot kokoukset, saunaillat ja seminaarit; varaa tila tai anna meidän järjestää tapahtumat puolestasi. Videokokoukset 100% palveluna!

Aulapalvelut

Tervetuloa! Valmiina viiden tähden palveluun. Viemme ja tuomme postisi, vastaanotamme vieraasi ja autamme arjen haasteissa.

ICT-palvelut

Bitit liikkeelle ja toimistorutiinit hoitumaan Technopoliksen tietotekniikkavalmis toimisto -ratkaisuilla

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu on meille kunnia-asia! Maittavaa ja terveellistä ruokaa moneen makuun kaikilla kampuksilla.

UMA työtilat

UMA työtilat laajentavat toimistosi maailmalle ja tarjoavat mahdollisuuden joustavaan sekä liikkuvaan työhön

Siivouspalvelut

Puhtaat nurkat pitävät mielen virkeänä! Anna meidän siivota ja keskity sinä rauhassa omiin hommiisi.

Tutustu uuteen taloon

Vapaat toimitilat

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntimme vastaa mielellään kysymyksiisi Ruoholahti 3:sta koskien.

Ville Lehtola
Account Manager
040 670 7444
ville.lehtola@technopolis.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

window._adftrack = { pm: 702676, divider: encodeURIComponent('|'), pagename: encodeURIComponent('Ruoholahti3') }; (function () { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/async/'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();