Upeat saunatilat Vantaan Aviapoliksessa

Järjestä unohtumaton saunailta tai kokous modernissa Finlandia-saunatilassamme lentokentän kupeessa Vantaalla.

Finlandia-saunatila tekee vaikutuksen

Finlandia on upea saunatila 20 henkilölle. Saunatilassa on viihtyisä kattoterassi, jossa on upeiden näköalojen lisäksi myös grillausmahdollisuus. Tiloissa on tyylikäs neuvottelutila, joka voidaan tarvittaessa järjestää diplomaatti, luokkahuone ja U-muotoon. Tilasta löytyy modernit neuvottelutilakalusteet, dataprojektori, äänentoisto ja mikrofoni, fläppitaulu, PlayStation 4 pelikonsoli sekä huippunopea Wi-Fi-yhteys. Tiloihin on mahdollista tilata laadukkaat kokoustarjoilut sekä tuoda omat alkoholijuomat. Tila on varattavissa yhdestä tunnista koko päiväksi. Tila sijaitsee 6. kerroksessa.

Technopoliksen ammattimainen henkilöstö on apunasi tapahtumasi suunnittelun kaikissa vaiheissa.  Tilaisuudet räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

Loistava sijainti

Technopolis Aviapoliksessa sijaitseva Finlandia-saunatila on todella hyvien liikenneyhteyksien päässä lentokentän ja Kehäradan juna-aseman läheisyydessä osoitteessa:

Teknobulevardi 3-5 A
01530 VANTAA
Suomi

 

Jätä yhteystietosi alle tai ole yhteydessä myyntiimme, niin katsotaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntipalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi kokoukseesi tai tapahtumaasi liittyen.

046 712 0000
meeting@technopolis.fi
https://meeting.technopolis.fi/ 

Jätä yhteydenottopyyntö

Laadukas catering

Tilaa saunatiloihin herkulliset tarjoilut catering-palvelumme kautta. Ravintola MIN by Technopolis valmistaa tilaisuuteesi monipuoliset tarjoilut ammattitaidolla. Tarjoiluvaihtoehtoja löytyy runsaasti aina skandinaavisesta keittiöstä runsaisiin salaattipöytiin ja maukkaisiin grilliruokiin.

Varaa kätevästi netissä

Technopolis Meeting on palvelu, jonka kautta voit kätevästi varata juuri sinun tarpeisiisi sopivat tilat sekä kaikki tarvittavat lisäpalvelut. Varauspalvelu on hyvin helppokäyttöinen ja käytettävissäsi 24/7. Kaikki tilavuokrat sekä lisäpalveluiden hinnat ovat selvästi näkyvillä sivuilla. Varauksen voi maksaa myös luottokortilla.