Edustavat seminaaritilat Espoon Otaniemessä

Järjestä koulutukset, seminaarit, tapahtumat jopa 200 hengelle helposti ja vaivattomasti laadukkaissa seminaaritiloissamme Espoossa. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokouspaketin!

Huippuluokan tilat, tarjoilut ja tekniikka

Technopolis tarjoaa paljon erikokoisia kokous- ja seminaaritiloja erinomaisella sijainnilla Espoon Otaniemessä. Meillä järjestyvät seminaarit, koulutukset, tapahtumat ja kokoukset ammattitaidolla.

Käytössänne ovat huipputason palvelut aina uusimmasta kokousteknologiasta nautinnollisiin tarjoiluihin asti.

Technopoliksen ammattimainen henkilöstö on apunasi tapahtumasi suunnittelun kaikissa vaiheissa.  Tilaisuudet räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

Herkulliset tarjoilut

Tarjoiluiden avulla voidaan viestiä laadukasta kuvaa koko yrityksen toiminnasta ja osoittaa asiakkaille tai työntekijöille, että heidän hyvinvoinnistaan ja vireystilastaan halutaan pitää huolta.

Meiltä löydät tarjoiluihin perinteisten kahvin ja makean kahvileivän lisäksi myös keveitä ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka pitävät osallistujat virkeinä, aktiivisina ja tehokkaina.

Jätät yhteystietosi alle tai ole yhteydessä myyntiimme, niin katsotaan yhdessä tarpeisiisi sopivin ratkaisu!

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntipalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi kokoukseesi tai tapahtumaasi liittyen.

046 712 0000
meeting@technopolis.fi
https://meeting.technopolis.fi/ 

Jätä yhteydenottopyyntö

Laadukkaat ravintolat

Ravintolat Hehku, Metropol ja Maari tarjoavat lounaalla useita eri vaihtoehtoja perinteisestä skandinaavisesta keittiöstä runsaisiin salaattipöytiin ja maukkaista grilliruuista viimeisiin villityksiin. Aito ja sydämellinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että jokaisen asiakkaan on hyvä olla.

Varaa kätevästi netissä

Technopolis Meeting on palvelu, jonka kautta voit kätevästi varata juuri sinun tarpeisiisi sopivat tilat sekä kaikki tarvittavat lisäpalvelut. Varauspalvelu on hyvin helppokäyttöinen ja käytettävissäsi 24/7. Kaikki tilavuokrat sekä lisäpalveluiden hinnat ovat selvästi näkyvillä sivuilla. Varauksen voi maksaa myös luottokortilla.