Edustavat seminaaritilat Helsingissä

Koulutukset, seminaarit, tapahtumat jopa 200 hengelle sekä pienemmät kokoukset helposti ja vaivattomasti.

Kerromme mielellämme lisää.

Huippuluokan tilat, tarjoilut ja tekniikka

Technopolis tarjoaa Helsingin Ruoholahdessa kokous- ja seminaaritiloja Länsiväylän varresta upein merinäköaloin! Meillä järjestyvät seminaarit, koulutukset, tapahtumat ja kokoukset ammattitaidolla.

Käytössänne ovat huipputason palvelut aina uusimmasta kokousteknologiasta nautinnollisiin tarjoiluihin asti.

Tapahtumasi suunnittelussa Technopoliksen ammattimainen henkilöstö on apuna kaikissa vaiheissa ja tilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan mukaan.

Herkulliset tarjoilut

Tarjoiluiden avulla voidaan viestiä laadukasta kuvaa koko yrityksen toiminnasta ja osoittaa asiakkaille tai työntekijöille, että heidän hyvinvoinnistaan ja vireystilastaan halutaan pitää huolta.

Meiltä löydät tarjoiluihin perinteisten kahvin ja makean kahvileivän lisäksi myös keveitä ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka pitävät osallistujat virkeinä, aktiivisina ja tehokkaina.

 

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntipalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi kokoukseesi tai tapahtumaasi liittyen.

046 712 0000
meeting@technopolis.fi
https://meeting.technopolis.fi/ 

Jätä yhteydenottopyyntö

Laadukas ravintola

Ravintola Hiilessä on lounaalla tarjolla useita eri vaihtoehtoja perinteisestä skandinaavisesta keittiöstä runsaisiin salaattipöytiin ja maukkaista grilliruuista viimeisiin villityksiin. Kunnianhimoinen keittiö ja sydämellinen henkilökunta takaavat, että ruoka on maukasta ja terveellistä.

Varaa kätevästi netissä

Technopolis Meeting on palvelu, jonka kautta voit kätevästi varata juuri sinun tarpeisiisi sopivat tilat sekä kaikki tarvittavat lisäpalvelut. Varauspalvelu on hyvin helppokäyttöinen ja käytettävissäsi 24/7. Kaikki tilavuokrat sekä lisäpalveluiden hinnat ovat selvästi näkyvillä sivuilla. Varauksen voi maksaa myös luottokortilla.