Unelmiesi toimisto

Technopolis rakentaa uuden, korkeatasoisen keskustakohteen Ouluun. Ensimmäisen vaiheen keskustakohteemme, Ydinkeskusta, on ollut myyntimenestys ja asiakkaidemme henkilökunnan arvostama työympäristö. Sepänkatu 20 laajennus tehdään samojen, korkeiden standardien mukaan, omalla tavallaan persoonalliseksi, näyttäväksi ja toimivaksi. Rakennus on muuttovalmis Q1/2020. Myynti on käynnistynyt – tutustu kohteeseen, ota yhteyttä ja varaa paras paikka, joka räätälöidään juuri sinun yrityksesi näköiseksi.

Ota askel kohti toimivampia tiloja

Yritysten toimitiloista on tullut kilpailuvaltti, keino palkata ja pitää parhaita työntekijöitä. Työnteon tavat muuttuvat, mutta nykyaikaisia monitilatoimistoja ei voi toteuttaa tilatehokkaasti kaikkiin rakennuksiin. Technopolis Sepänkatu 20:n ilmanvaihto, valaistus, tilojen muunneltavuus, tietoliikenneratkaisut ja akustiikka ovat nykyaikaista huippuluokkaa ja tarjoavat mainion työympäristön myös korkealla tilatehokkuudella.

Sepänkatu 20 koostuu viidestä kerroksesta, joita on erittäin helppo jakaa yrityksen tarpeita vastaaviksi. Suuret ikkunat tuovat paljon valoa jokaiseen toimistoon, kaikissa kerroksissa.

Kampukselle tulee näyttävä aula, lounge ja ravintola. Aulan yhteydessä on neuvottelutiloja, UMA co-working alue pientoimistoineen.

Technopoliksen palvelumalli tarjoaa yrityksille yleisimmin tarvittavat tilaan liittyvät palvelut, ja auttaa asiakkaitamme keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Asiakkaan on helppo valita laajasta palveluvalikoimasta tarvitsemansa.

Sepänkatu 20 on loistava valinta yrityksille, jotka haluavat modernin, tilatehokkaan ja imagoaan tukevan, näyttävän toimiston Oulun ydinkeskustaan. Kohde on helppo saavuttaa junalla, bussilla ja omalla autolla. Kampus tarjoaa henkilökunnalle mm. sosiaalitilat, pyöräsuojat sekä kahvion ja ravintolan.

Kampukselta löytyy erikokoisia, yhtenäisiä tiloja 10-1900 m2 välillä. Kampukselle tulee myös pienyrityskeskus, joka tarjoaa pienemmillekin tiimeille, vaikkapa isomman yrityksen myyntikonttorille korkeatasoiset tilat.

Sepänkatu 20:een on helppo ja nopea tulla.

Kampus sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Lämmin autohalli palvelee niin työntekijöitä kuin asiakkaita. Lähistöllä on useita hotelleja liikematkustajille.

Tiloja, joissa viihdytään!

Esimerkkejä Technopoliksella toteutetuista työympäristöistä.

Ei tuloksia, muokkaa hakuehtoja

Näkyvyys

Technopoliksen markkinointikanavilla tavoitat 1 600 asiakasyritystä, heidän työntekijät ja kampuksillamme vierailijat.

Yhteisöllisyys

Technopoliksessa et voi olla törmäämättä osaamiseen! Verkostoidu 1600 yrityksen ja 50 000 osaajan kanssa – virallisesti ja epävirallisesti.

Kokouspalvelut

Pienet kokoukset, isot kokoukset, saunaillat ja seminaarit; varaa tila tai anna meidän järjestää tapahtumat puolestasi. Videokokoukset 100% palveluna!

Aulapalvelut

Tervetuloa! Valmiina viiden tähden palveluun. Viemme ja tuomme postisi, vastaanotamme vieraasi ja autamme arjen haasteissa.

ICT-palvelut

Bitit liikkeelle ja toimistorutiinit hoitumaan Technopoliksen tietotekniikkavalmis toimisto -ratkaisuilla

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu on meille kunnia-asia! Maittavaa ja terveellistä ruokaa moneen makuun kaikilla kampuksilla.

UMA työtilat

UMA työtilat laajentavat toimistosi maailmalle ja tarjoavat mahdollisuuden joustavaan sekä liikkuvaan työhön

Siivouspalvelut

Puhtaat nurkat pitävät mielen virkeänä! Anna meidän siivota ja keskity sinä rauhassa omiin hommiisi.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntimme vastaa mielellään kysymyksiisi Sepänkatua koskien.

Maija Väyrynen
Key Account Manager
040 5844 747
maija.vayrynen@technopolis.fi

 

Terhi Luttinen
Account Manager
040 719 9561
terhi.luttinen@technopolis.fi 

Jätä yhteydenottopyyntö