Verkostoidu Technopoliksessa

Technopolis yhdistää ihmiset ja yritykset. Astu matalan kynnyksemme yli ja tutustu meihin ja naapureihisi verkostoitumistilaisuuksissamme – saat korvaamatonta hyötyä ja tietoa joka kerta.

Noudatamme viranomaisten ohjeita koronavirukseen varautumisessa.
Lue tarkemmin torjuntatoimistamme.

Tapahtumakutsut sähköpostiisi

Tapahtumissamme verkostoituminen on helppoa! Nämä tapahtumakutsut ovat musiikkia korvillesi mikäli haluat löytää uusia kumppaneita ja laajentaa verkostojasi sekä kuulla mielenkiintoisia puhujia ajankohtaisista teemoista. Valitse itsellesi sopivat tapahtumapaikkakunnat.

Technopolis Business Breakfast™

Technopolis Business Breakfast™ on aamuvirkkujen oma verkottumistilaisuus.  Kahdessa tunnissa yhdistyvät aamiainen ja  verkostoituminen sekä inspiroivat ja ajankohtaiset puheenvuorot, joista on hyötyä sekä sinulle että organisaatiollesi.   Yritysjohtajien lisäksi vierailevina puhujina kuullaan säännöllisesti myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä, uutistoimituksen edustajia tai pääomasijoittajia. Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan ja varaudu myös kertomaan kuka olet, mitä teet ja mitä etsit. Voit löytää itsellesi uusia kumppaneita, asiakkaita tai vaikkapa rahoittajan – lähempää kuin ehkä luulitkaan.

Technopolis Business Meetup

Technopolis Business Meetupit ovat business-verkostoitumistapahtumia, joiden teema ja kesto vaihtelevat. Osa tapahtumista, kuten Naapurit tutuiksi –tapahtumat, ovat tarkoitettu tietyn kampuksen asiakkaille. PopUp Mediat ja pääomasijoittaja-aamut ovat kaikille avoimia. Näissä tapahtumissa vierailee usein asiantuntijoita alustamassa päivän teemaan ja lähes kaikissa tilaisuuksissa annetaan osallistujille minuutin mittainen yritysesittelypuhe. Ilmoittaudu mukaan ja tule kertomaan kuka olet, mitä teet ja mitä etsit. Voit löytää  itsellesi erilaisia uusia kumppaneita tai asiakkaita – lähempää kuin ehkä luulitkaan!

Technopolis Networking

Keksimme jatkuvasti uudenlaisia keinoja verkostoitua. Technopolis Networking -tapahtumat voivat olla mitä vain pienemmistä kokoontumisista Nordic Business Forum -livestreamiin ja ne järjestetään usein yhteistyökumppanin kanssa. Tervetuloa löytämään uusia kontakteja!

Technopolis Community

Technopolis Community -tapahtumat ovat rentoja kokoontumisia samassa Technopolis-toimipisteessä toimiville asiakkaillemme. Tapahtumat vaihtelevat joulu- ja kesäjuhlista, jäätelökioskeista, teatteriesityksistä leffoihin, perhepäiviin ja jääkiekko-otteluihin.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen