Verkostoidu Technopoliksessa

Technopolis yhdistää ihmiset ja yritykset. Astu matalan kynnyksemme yli ja tutustu meihin ja naapureihisi verkostoitumistilaisuuksissamme – saat korvaamatonta hyötyä ja tietoa joka kerta.

Technopolis Community

Wellness Club

15.11. 16.30 — 18.00 Jyväskylä
Jyväskylän Technopoliksella Wellness Club! Vuosi 2017 tulee olemaan Technopolis Jyväskylässä …

Tapahtumakutsut sähköpostiisi

Tapahtumissamme verkostoituminen on helppoa! Nämä tapahtumakutsut ovat musiikkia korvillesi mikäli haluat löytää uusia kumppaneita ja laajentaa verkostojasi sekä kuulla mielenkiintoisia puhujia ajankohtaisista teemoista. Valitse itsellesi sopivat tapahtumapaikkakunnat.

Technopolis Business Breakfast™

Technopolis Business Breakfast™ on napakka kahden tunnin tapahtumakonsepti aamuvirkuille. Se yhdistää verkostoitumisen, aamiaisen ja ajankohtaisia aiheita koskevat asiantuntija- ja case-puheenvuorot. Technopolis-paikkakunnilla järjestettävät tilaisuudet tarjoavat näkemyksiä ja kokemuksia yrittäjille, johtajille ja asiantuntijoille, jotka haluavat tehdä asiantuntemuksellaan enemmän rahaa ja ravistella organisaationsa vakiintuneita käytäntöjä.  Technopolis Business Breakfast™ -verkostoitumisaamiaiset ovat eri toimialojen yritysten henkilökunnalle ja muille teemaan liittyville sidosryhmille avoimia ja osallistujille maksuttomia.

Technopolis Business Meetup

Technopolis Business Meetupit ovat business-verkostoitumistapahtumia, joiden teema ja kesto vaihtelevat. Osa tapahtumista, kuten Naapurit tutuiksi –tapahtumat, ovat tarkoitettu tietyn kampuksen asiakkaille. PopUp Mediat ja pääomasijoittaja-aamut ovat kaikille avoimia. Näissä tapahtumissa vierailee usein asiantuntijoita alustamassa päivän teemaan ja lähes kaikissa tilaisuuksissa annetaan osallistujille minuutin mittainen yritysesittelypuhe. Ilmoittaudu mukaan ja tule kertomaan kuka olet, mitä teet ja mitä etsit. Voit löytää  itsellesi erilaisia uusia kumppaneita tai asiakkaita – lähempää kuin ehkä luulitkaan!

Technopolis Networking

Keksimme jatkuvasti uudenlaisia keinoja verkostoitua. Technopolis Networking -tapahtumat voivat olla mitä vain pienemmistä kokoontumisista Nordic Business Forum -livestreamiin ja ne järjestetään usein yhteistyökumppanin kanssa. Tervetuloa löytämään uusia kontakteja!

Technopolis Community

Technopolis Community -tapahtumat ovat rentoja kokoontumisia samassa Technopolis-toimipisteessä toimiville asiakkaillemme. Tapahtumat vaihtelevat joulu- ja kesäjuhlista, jäätelökioskeista, teatteriesityksistä leffoihin, perhepäiviin ja jääkiekko-otteluihin.