16.2.
Alkaa 16.2.2017 7.45
Päättyy 16.2.2017 10.00
Tapahtuman sijainti
Kalevantie 2, Tampere
Paikka
Technopolis Yliopistonrinne, Häggman
Technopolis Business Breakfast

Asenne ratkaisee – FightBack by Pekka Hyysalo

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Kun on oikea asenne ja motivaatio, jaksaa vaikka mitä ja saa aikaiseksi paljon enemmän. Mutta mistä oikea asenne ja työmotivaatio löytyvät?

Tervetuloa Technopolis Tampereen ja Finla Työterveyden yhdessä järjestämään inspiraation aamuun, jossa sykähdyttävän FightBack-tarinansa kertoo positiivinen ja koskettava Pekka Hyysalo. Lupaamme, että sana ”sisu” saa täysin uuden ulottuvuuden ja saat uutta energiaa sekä ideoita vietäväksi omaan työyhteisöösi ja arkeesi.

Tilaisuus alkaa Technopolis Yliopistonrinteellä (Kalevantie 2, Tampere) verkostoitumisaamiaisella klo 7.45. Tilaisuuden jälkeen klo 10.00 mahdollisuus jatkoverkottumiseen sekä selfie-kuviin Pekan kanssa ja nimikirjoituksella varustetun kirjan ostamiseen.

Tilaisuus on maksuton, ilmoittaudu nopeasti. Huom. Paikkoja on rajoitetusti ja enintään kahdelle henkilölle samasta organisaatiosta.

Lämpimästi tervetuloa!

Satu Eskelinen                    Kristiina Michelsson
johtaja                                  toimitusjohtaja
Technopolis Tampere        Finla Työterveys

 • Technopolis Yliopistonrinne
  Kalevantie 2
  33100 Tampere
  +358 46 712 0190

  Aukioloajat

  Ma-pe klo 7.45-16.30

  Saapumisohjeet
 • Asiakaspalvelut
Technopoliksen Yliopistonrinteen tilatehokkaat vuokrattavat toimitilat Tampereen keskustassa sijaitsevat parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on rakennettu 2010-luvulla ja kampuksen uusimmat kaksi toimistorakennusta …