30.1.
Alkaa 30.1.2018 11.00
Päättyy 30.1.2018 13.00
Tapahtuman sijainti
Teknobulevardi 3-5, Vantaa
Paikka
Technopolis Aviapolis, ravintola Siipi

Business Lunch – verkostoidu lounaalla

Business Lunch järjestää yhteistyössä Technopoliksen ja Sodexon kanssa verkostoitumislounaan Technopolis Aviapoliksen ravintolassa. Ole rohkea ja tule mukaan verkostoitumaan ja tapaamaan eri alojen ammattilaisia. Hyödynnä tämä erinomainen mahdollisuus verkostojesi laajentamiseen lounaan aikana. Ole aktiivinen sillä verkostoituminen kannattaa.

Monelle aktiivinen verkostoituminen voi tuntua vieraalta, mutta tästä huolimatta oman mukavuusalueen ulkopuolelle kannattaa ehdottomasti hakeutua. Tutustumalla uusiin ihmisiin voi oppia paljon uutta eri alojen ammattilaisilta, löytää sparrausapua ja kiinnostavia yhteystyömahdollisuuksia, saada hyödyllisiä liiketuttavia sekä rakentaa omaa ja yrityksen brändiä.

Verkostoituminen on helpompaa ja hauskempaa, kun eri tilaisuuksissa käy säännöllisesti. Vaikka monissa tapahtumissa vuorovaikutustilanteet on tehty mahdollisimman helpoksi, on oma aktiivisuus kaiken a ja o.

Keskustelun voi aloittaa tuntemattoman kanssa vaikkapa kommentoimalla tilaisuutta, esittäytymällä tai ottamalla puheeksi ajankohtaisen uutisen tai ilmiön. Ole kiinnostunut toisista ja kysy kysymyksiä, mutta kerro myös mitä itse haet tapahtumasta.

Mikä ihmeen Business Lunch?

Tule lounaalle Technopolis Aviapoliksen lounasravintolaan tiistaina 30.1. klo 11 – 13 välisenä aikana. Kerro kassalla, että aiot osallistua verkottumiseen ja saat kiitokseksi kahvilipun. Maksa lounaasi ja kerää annos buffet-linjastolta. Kassan välittömässä läheisyydessä olevat korkeat pöydät on varattu kaikkien verkostoitumishaluisten käyttöön. Voit liittyä mihin seurueeseen tahansa. Technopoliksen henkilökunta auttaa tarvittaessa sopivan pöydän valinnassa.

Valmistautumisessa voit hyödyntää näitä verkostoitumisvinkkejä: 
Tehot irti tapahtumista – 9 vinkkiä verkostoitumiseen

Tähän tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Riittää kun tulet paikalle avoimin mielin ja liityt lounastavaan seuraan.
Pöydät on merkitty BusinessLunch-tunnuksin ja niihin voi tulla istumaan kuka tahansa.

There are no strangers  – just contacts you haven’t met before.

 • Technopolis Aviapolis
  Teknobulevardi 3-5
  PL 35
  01530 Vantaa
  +358 46 712 2370

  Aukioloajat

  Ma-pe 8.00-17.00

  Saapumisohjeet
 • Asiakaspalvelut
Technopoliksen toimitilat Aviapoliksessa, lentokentän tuntumassa Vantaalla, tarjoavat edustavat puitteet nopeasti kehittyvän alueen ytimessä. Lentokentän ja juna-aseman läheisyys tarjoavat hyvät liikenneyhteydet …