12.2.
Alkaa 12.2.2016 12.00
Päättyy 12.2.2016 16.00
Tapahtuman sijainti
Korkeakoulunkatu 8
Paikka
Tampereen teknillinen yliopisto, Festian iso sali

Hervanta Works – Lähtölaukaus

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Nostetaan yhdessä Hervanta maailmankartalle! Verkostoitumista, yhteistyötä ja uusiakumppanuuksia. Tule mukaan Hervanta Works -tapahtumaan, jossa suunnataan katseet kasvuun ja tulevaisuuteen.

 

Lähtölaukaus-tapahtuman järjestävät Cargotec, Microsoft, Suomen Yliopistokiinteistöt, Tampereen kaupunki, Tampereen teknillinen yliopisto, Technopolis, Tredea ja VTT. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä hervantalaisen osaamisen tunnettuutta ja edistää Hervannan alueen toimijoiden yhteistyötä sekä saada alueen toimijat löytämään uusia liiketoiminta- ja kumppanuusmahdollisuuksia.

 

Tapahtuman pääpuheenvuoron pitää mediastakin tuttu, avaruustähtitieteen professori, laajalti arvostettu tieteilijä ja palkittu puhuja Esko Valtaoja. Puheenvuorossaan hän herättelee näkemään tämän päivän ja tulevaisuuden mahdollisuuksia niin Hervannassa kuin maailmassakin. Professori Yrjö Neuvo luo katsaukseen osaamisen, innon, rohkeuden ja yhteistyön roolista Hervannan kasvun moottoreina. Yrityksen ja opiskelijan näkökulmaa hervantalaiseen yhdessä tekemiseen tuovat Microsoftin Hervannan kampuksen johtaja Markus Alitalo ja TTY:n ylioppilaskunnan pj. Maria Kultanen.

 

Esko Valtaoja uusi 2015

Kuvassa: Esko Valtaoja

 

Ohjelma:

12.00 alkaen kyykkänäytös TTY Päätalon ja Kampusareenan välissä (ulkona)
12.00 alkaen ilmoittautuminen ja verkottumista, kahvitarjoilu (Festian ison salin aula)
12.45 ennakkoonsovitut hissipuheet
13.00 puheenvuorot
15.15 verkottumista, kahvitarjoilu, tutustumismahdollisuus sisä-/pöytäkyykkään
16.00 kyykkänäytös ja mahdollisuus kokeilla ulkokyykkää

Ilmoittaudu 2.2.2016 mennessä. Verkostoitumisen edistämiseksi tapahtumassa on käytössä ajantasainen osallistujalista, jonka saat ilmoittauduttuasi. Listassa näkyvät jokaisen osallistujan nimi, titteli, Twitter-tunnus, organisaationimi ja yrityskuvaus, pääset siis aloittamaan verkottumisen jo ennen tapahtumaa!