9.1.
Alkaa 9.1.2019 9.00
Päättyy 9.1.2019 9.50
Tapahtuman sijainti
Paikka
Oma työpiste
Wellness

Hyvinvointi-webinaari: Tavoitteen asettajasta tavoitteen saavuttajaksi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tällä hetkellä voit ilmoittautua tammikuun webinaariin. Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 9.1., ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille.

 

Keskiviikkona 9.1. klo 9.-9.50 Tavoitteen asettajasta tavoitteen saavuttajaksi
Elämä ilman tavoitteita on kuin souturetki ilman airoja – vene liikkuu mutta virran määräämänä. Toimivat tavoitteet ovat elintärkeitä hyvinvoinnille. Toimiva tavoite on sellainen, jossa Sinä määräät suunnan, tahdin ja tyylin. Tavoitteen asettajasta tavoitteen saavuttajaksi -webinaarissa käsitellään syvällisesti tavoitteiden asettelua sekä niiden merkitystä hyvinvoinnille.

 

Asiantuntijana webinaarissa Mikko Törmälehto
Mikko on pohjakoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri (LitM) ja liikunnanohjaaja (YAMK). Mikko on Trainer4You-kouluttaja, yrittäjä (Huippumoodi Oy), kirjailija (Valmennuksella voittoon -esikoisteos, syyskuu 2018) sekä motivaatioon ja tavoitteiden asettamiseen perehtynyt personal trainer ja valmentaja.

 

Webinaarin yhteistyökumppanina toimii Trainer4You.
Trainer4You

 

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.