14.3.
Alkaa 14.3.2018 9.00
Päättyy 14.3.2018 9.50
Tapahtuman sijainti
Paikka
Webinaari
Wellness

Hyvinvointi-webinaari

14.3. 9.00 — 9.50

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Hyvinvoinnin edistäminen – mikä on oikeasti tärkeää?

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen asiakkaille. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

 

Tällä hetkellä voit ilmoittautua maaliskuun webinaariin. Jos et ehdi katsoa webinaaria 14.3., ilmoittaudu kuitenkin mukaan. Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen.

 

Ke 14.3. klo 9.-9.50 Hyvinvoinnin edistäminen – mikä on oikeasti tärkeää?

Mistä hyvä kunto koostuu ja mikä hyvinvoinnin edistämisessä on ratkaisevan tärkeää? Tämä webinaari tarjoaa Sinulle konkreettiset ohjeet ja selkeän polun oman hyvinvointisi edistämiseen.
Asiantuntijana webinaarissaRiku Aalto Personal trainer, fysioterapeutti, ammattivalmentaja
Trainer4You Oy

Riku Aalto on yksi personal trainingin uranuurtajista Suomessa. Hän on toiminut valmentajana, kouluttajana ja luennoitsijana liikunta- ja hyvinvointialalla pitkään. Lisäksi Riku on kirjoittanut noin 30 kirjaa ja useita asiantuntija-artikkeleita liikunnasta, terveydestä ja ravinnosta. Hän on valmentanut tuhansia yksilö- ja yritysasiakkaita, joten hänellä on hyvä näppituntuma siitä, mikä toimii ja missä mennään helposti metsään.

 

Webinaari toteutetaan yhteistyössä Trainer4Youn kanssa
Trainer4You