23.5.
Alkaa 23.5.2018 9.00
Päättyy 23.5.2018 9.50
Tapahtuman sijainti
Paikka
Webinaari
Wellness

Hyvinvointi-webinaari

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen asiakkaille. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

 

Tällä hetkellä voit ilmoittautua toukokuun webinaariin. Jos et ehdi katsoa webinaaria 23.5., ilmoittaudu kuitenkin mukaan. Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen.

 

Ke 23.5. klo 9.-9.50 Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?

Tietoa ravitsemuksesta on saatavilla enemmän kuin koskaan. Valitettavasti tavallisen kuntoilijan on vaikeaa erottaa hyödyllistä tietoa jopa vahingollisesta tiedosta. Tämä webinaari kumoaa yleisimpiä ravitsemusmyyttejä ja nostaa esille oleellisimmat ydinkohdat terveyttä, kuntoa, hyvinvointia ja kehonkoostumusta parantavasta ravitsemuksesta.

Webinaarin pitää Valmentaja, Personal Trainer Mikko Törmälehto Trainer4Youlta.

Mikko Törmälehto on pohjakoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri (LitM), liikunnanohjaaja (YAMK, valmennuksen koulutus) ja ammattivalmentaja. Lisäksi Mikko on suorittanut terveystieteiden perus- ja aineopinnot. Pro Gradu -tutkielmansa hän on tehnyt liikuntamotivaatiosta. Mikko on hurtin huumorin omaava, aikaansaava ja tiedonjanoinen liikunta-alan ammattilainen, joka omaa monipuolisen työkokemuksen ja opiskeluhistorian liikunta-alalta.   

 

Webinaari toteutetaan yhteistyössä Trainer4Youn kanssa
Trainer4You