2.10.
Alkaa 2.10.2019 9.00
Päättyy 2.10.2019 9.50
Tapahtuman sijainti
Webinaari
Paikka
Wellness

Hyvinvointi-webinaari: Lihaton lokakuu – kickstartti kohti terveellisempää ruokavaliota 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 2.10., ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille.

 

Keskiviikkona 2.10. klo 9.-9.50
Lihaton lokakuu – kickstartti kohti terveellisempää ruokavaliota

Kasvisten lisääminen ja lihan vaihtaminen kasviproteiineihin koetaan usein työlääksi. Miksi lihansyöntiä olisi kuitenkin syytä vähentää ja miten se on mahdollista ilman suuria mullistuksia?

Ruokavalioon saa tehtyä pysyviä muutoksia vain kun tietää tarkalleen miksi ja miten ne tehdään. Lihaton lokakuu -webinaarissa käsittelemme:

• Miksi ja miten kasvisten ja kasviproteiinien käyttö kohentaa terveyttä ja hyvinvointia?
• Onko lihasta tarpeen luopua kokonaan?
• Kuinka käytännössä niinkin suuri muutos kuin kasvissyönti on mahdollista tehdä helposti ja miellyttävästi?

 

Webinaarin asiantuntijana toimii Jonna Heinonen. Hän on koulutukseltaan laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM) ja on erikoistunut syömisen psykologiaan. Jonna toimii valmentajana, valmentajien kouluttajana (Trainer4You Oy), yrittäjänä (MakiaMental Oy) ja kirjailijana sekä luennoi ravitsemukseen ja syömiseen liittyvistä aiheista.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Webinaarin yhteistyökumppanina toimii
Trainer4You

 

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.