8.5.
Alkaa 8.5.2019 9.00
Päättyy 8.5.2019 9.50
Tapahtuman sijainti
Webinaari
Paikka
Wellness

Hyvinvointi-webinaari: Ravitsemus työpäivän aikana

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 8.5., ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille. Ilmoittautuminen avataan lähempänä tapahtumaa.

 

Keskiviikkona 8.5. klo 9.-9.50 Ravitsemus työpäivän aikana

Ravitsemus on tämän ajan kuuma peruna. Ravitsemus teemana synnyttää tunteita ja jokaisella tuntuu olevan se oma tyyli syödä ”oikein.” Huolimatta siitä, mitä ravitsemuksen ”tyylisuuntaa” noudatat, tärkeintä on syömäsi ruoan terveellisyys sekä se, että saat ruoasta riittävästi energiaa.

– Mitkä ovat tyypilliset aamupalamokat ja lounasmokat, joilla takaamme itsellemme vähäisen energiatason ja suuren määrän haukottelua työpäiviimme?
– Miten voimme buustata energiatasojamme ruoalla?
– Mitä on terveyttä edistävä ravitsemus?
– Mitkä ovat ravitsemuksen 6 kultaista periaatetta?

Ravitsemus työpäivän aikana -webinaarissa saat muun muassa ylläoleviin kysymyksiin vastaukset. Tervetuloa mukaan!

Webinaarin asiantuntija Mikko Törmälehto on pohjakoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri (LitM) ja liikunnanohjaaja (YAMK). Mikko on Trainer4You-kouluttaja, yrittäjä (Huippumoodi Oy), kirjailija (Valmennuksella voittoon -esikoisteos, syyskuu 2018) sekä motivaatioon ja tavoitteiden asettamiseen perehtynyt personal trainer ja valmentaja.

 

Webinaarin yhteistyökumppanina toimii
Trainer4You

 

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.