26.5.
Alkaa 26.5.2016 8.00
Päättyy 26.5.2016 10.00
Tapahtuman sijainti
Piippukatu 11, Jyväskylä
Paikka
Technopolis Innova, Ravintola Fiilu
Technopolis Business Breakfast

Johtaja – liike-elämän huippu-urheilija

Ilmoittaudu tapahtumaan

Varaa paikkasi viimeistään 22.5.

Ilmoittaudu

Tuloksenteko, tasapainoilu ja voittaminen alati muuttuvassa bisnesmaailmassa vaativat monia huippu-urheilijankin ominaisuuksia: hyvää kuntoa, terveyttä, tavoitteellisuutta, mittaamista, rajanvetämistä, itsestään ja lähipiiristään huolehtimista.

Tervetuloa avoimeen ja maksuttomaan verkottumisaamuun, jonka puheenvuoroissa saamme eväitä tulevaisuuden vaatimuksiin ja jaksamiseen sekä näkökulmia 2010-luvun johtajuuteen. Miten huolehtia hyvinvoinnista bisnesmaailman haasteiden keskellä? Aamun puhujina ja keskustelunherättäjinä Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang, Itsensäylittäjien valmentaja Teemu Vesala sekä Team Rynkeby -haasteeseen osallistuneet OP Keski-Suomen markkinointiassistentti Katri Tynkkynen ja AvainFactan toimitusjohtaja Harri Kolu. Tarjoamme aamiaisen – saavu ajoissa, jotta ehdit parhaiten hyödyntää verkottumismahdollisuudet.

Esitysmateriaalit

Keith Silverang, Technopolis

Teemu Vesala, Itsensäylittäjät

Team Rynkeby -esittelyvideo

Team Rynkeby Jyväskylä

Ohjelma

08.00 Verkottumisaamiainen
08.30 Tilaisuuden avaus, Technopolis
08.35 Työelämä onkin huippu-urheilua
Keith Silverang, Technopolis
08.50 Menestyvän tiimin tunnusmerkit
Teemu Vesala, Itsensäylittäjät
09.15 Santsikahvitauko
09.30 Mitä opin Team Rynkeby -kokemuksesta?
Harri Kolu, AvainFacta ja Katri Tynkkynen, OP Keski-Suomi
09.45 Keskustelua ja kysymyksiä
10.00 Tilaisuus päättyy

Puhujat

Keith Silverang on toiminut Technopolis Oyj:n toimitusjohtajana syksystä 2008 alkaen. Hän on työskennellyt konsernissa vuodesta 2004 muun muassa pääkaupunkiseudun yksikön johtajana ja Technopolis Ventures Oy:n toimitusjohtajana. Vapaa-ajallaan hän on aktiivipyöräilijä ja osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Team Rynkeby -haasteeseen.

Teemu Vesala on yrittäjähenkinen ja lähes koko ikänsä urheilun parissa työskennellyt monitoimimies. Hän toimii Itsensäylittäjissä valmentajana sekä valmennuskonsultin tehtävissä rakentaen asiakasyhteistyötä. Kilpailtuaan kahdessa eri urheilulajissa, hän osaa arvostaa tavoitteellisuutta, suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kovaa työtä myös yritysvalmentamisessa ja kehittämistoiminnassa.

Harri Kolu on tilitoimistoyrittäjä AvainFacta Oy:ssa vuodesta 1993 alkaen. Hän on harrastanut nuorempana kilpaurheilua hiihdossa ja yleisurheilussa. Team Rynkeby –haasteeseen hän on osallistunut ajajana viime vuonna Tampereen joukkueessa ja tänä vuonna hän toimii kapteenina Jyväskylän joukkueessa.

Katri Tynkkynen toimii markkinointiassistenttina OP Keski-Suomessa, joka on alueen johtava finanssialan yritys tarjoten asiakkailleen kaikki palvelut saman katon alta. Team Rynkeby -haasteeseen hän lähti mukaan, koska halusi haastaa itsensä ja kokee Sylva Ry:n tavoitteet tärkeiksi.

Lisätietoa

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Team Rynkebyn kanssa. Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen, www.team-rynkeby.fi.

rynkebylogo

 

 

Technopolis ja Team Rynkeby tulevat myös seuraaville kampuksille:

15.4.2016 klo 8.00, Kuopio, Technopolis Microkatu, Piko
22.4.2016 klo 8.00, Tampere, Technopolis Yliopistonrinne, Häggman
28.4.2016 klo 8.00, Lappeenranta, Technopolis Skinnarila, Suvorov
13.5.2016 klo 8.00, Oulu, Technopolis Linnanmaa, Ravintola Smarthouse
19.5.2016 klo 8.00, Helsinki, Technopolis Ruoholahti, Smith ja Marx

 

Jos sinulla on kysyttävää tai ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteytta events@technopolis.fi