15.4.
Alkaa 15.4.2016 8.00
Päättyy 15.4.2016 10.00
Tapahtuman sijainti
Microkatu 1, Kuopio
Paikka
Technopolis Microkatu, kokoustila Piko
Technopolis Business Breakfast

Johtaja – liike-elämän huippu-urheilija

Ilmoittaudu tapahtumaan

Varaa paikkasi viimeistään 10.4.

Ilmoittaudu

Tuloksenteko, tasapainoilu ja voittaminen alati muuttuvassa bisnesmaailmassa vaativat monia huippu-urheilijankin ominaisuuksia: hyvää kuntoa, terveyttä, tavoitteellisuutta, mittaamista, rajanvetämistä, itsestään ja lähipiiristään huolehtimista.

Tervetuloa verkottumisaamuun, jonka puheenvuoroissa saamme eväitä tulevaisuuden vaatimuksiin ja jaksamiseen sekä näkökulmia 2010-luvun johtajuuteen. Miten huolehtia hyvinvoinnista bisnesmaailman haasteiden keskellä? Aamun puhujina ja keskustelunherättäjinä Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang, Sovelto Oyj:n Senior Consultant Petteri Kallio sekä Team Rynkeby -haasteeseen osallistunut Kuopion yliopistollisen sairaalan sisätautien erikoislääkäri Jyrki Mustonen. Tarjoamme aamiaisen – saavu ajoissa, jotta ehdit parhaiten hyödyntää verkottumismahdollisuudet.

Esitysmateriaalit

Keith Silverang

Petteri Kallio

Team Rynkeby

 

Ohjelma

08.00 Verkottumisaamiainen
08.30 Tilaisuuden avaus, Technopolis
08.35 Johtaminen on kuin huippu-urheilua
Keith Silverang, Technopolis
08.50 Työ muuttuu – entä sinä?
Petteri Kallio, Sovelto
09.15 Santsikahvitauko
09.30 Mitä opin Team Rynkeby -kokemuksesta?
Jyrki Mustonen, sisätautien erikoislääkäri, Kuopion yliopistollinen sairaala
09.45 Keskustelua ja kysymyksiä
10.00 Tilaisuus päättyy

Puhujat

Keith Silverang on toiminut Technopolis Oyj:n toimitusjohtajana syksystä 2008 alkaen. Hän on työskennellyt konsernissa vuodesta 2004 muun muassa pääkaupunkiseudun yksikön johtajana ja Technopolis Ventures Oy:n toimitusjohtajana. Vapaa-ajallaan hän on aktiivipyöräilijä ja osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Team Rynkeby -haasteeseen.

Petteri Kallio on entinen geenitutkija, Ikuinen oppija, filosofian tohtori, kouluttaja, digitalisti ja yrittäjä. Hän työskentelee konsulttina Sovelto Oyj:lla ja yhtenä perustajaosakkaana digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa Call to Action Oy:ssa. Petteriä kiinnostavat työtavat ja niiden muutos, motivaatio, itsensä johtaminen, jatkuva oppiminen ja digitalisaatio, www.petterikallio.com.

Jyrki Mustonen on Kuopion yliopistollisen sairaalan sisätautien erikoislääkäri ja maastopyöräilyn SM-kisoissa menestynyt pyöräilijä. Team Rynkeby -haasteeseen hän lähti mukaan ystävän innoittamana, motivaationa hyväntekeväisyyden lisäksi treenauksen kautta saatava oma hyvinvointi.

 

Lisätietoa

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Team Rynkebyn kanssa. Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen, www.team-rynkeby.fi.

rynkebylogo

 

 

Technopolis ja Team Rynkeby tulevat myös seuraaville kampuksille:

22.4.2016 klo 8.00, Tampere, Technopolis Yliopistonrinne, Häggman
28.4.2016 klo 8.00, Lappeenranta, Technopolis Skinnarila, Suvorov
13.5.2016 klo 8.00, Oulu, Technopolis Linnanmaa, Ravintola Smarthouse
19.5.2016 klo 8.00, Helsinki, Technopolis Ruoholahti, Smith ja Marx
26.5.2016 klo 8.00, Jyväskylä, Technopolis Innova, Ravintola Fiilu