28.4.
Alkaa 28.4.2016 8.00
Päättyy 28.4.2016 10.00
Tapahtuman sijainti
Laserkatu 6, Lappeenranta
Paikka
Technopolis Skinnarila, Suvorov
Technopolis Business Breakfast

Johtaja – liike-elämän huippu-urheilija

Ilmoittaudu tapahtumaan

Varaa paikkasi viimeistään 24.4.

Ilmoittaudu

Tuloksenteko, tasapainoilu ja voittaminen alati muuttuvassa bisnesmaailmassa vaativat monia huippu-urheilijankin ominaisuuksia: hyvää kuntoa, terveyttä, tavoitteellisuutta, mittaamista, rajanvetämistä, itsestään ja lähipiiristään huolehtimista.

Tervetuloa avoimeen ja maksuttomaan verkottumisaamuun, jonka puheenvuoroissa saamme eväitä tulevaisuuden vaatimuksiin ja jaksamiseen sekä näkökulmia 2010-luvun johtajuuteen. Miten huolehtia hyvinvoinnista bisnesmaailman haasteiden keskellä? Puhujina ja keskustelunherättelijöinä Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang, Lappeenrannan Pyöräilijät Ry:n Henk Leermakers sekä Team Rynkebyn Ossi Koskinen.

Esitysmateriaalit

Keith Silverang, Technopolis

Lappeenrannan Pyöräilijät ry

Ohjelma

8.00 Verkottumisaamiainen
8.30 Tilaisuuden avaus, Technopolis
8.35 Johtaminen on kuin huippu-urheilua
Keith Silverang, Technopolis
8.50 Osaamisen kehittäminen keskellä työelämän muutoksia
Pia Heilmann, Lappeenrannan teknillinen yliopisto
9.15 Santsikahvitauko
9.30 Koukku nimeltään pyöräily
Lauri Faloon ja Henk Leermakers, Lappeenrannan pyöräilijät ry
9.45 Mitä opin Team Rynkeby -kokemuksesta?
Ossi Koskinen, Team Rynkeby
10.00 Tilaisuus päättyy

 

Puhujat

Keith Silverang on toiminut Technopolis Oyj:n toimitusjohtajana syksystä 2008 alkaen. Hän on työskennellyt konsernissa vuodesta 2004 muun muassa pääkaupunkiseudun yksikön johtajana ja Technopolis Ventures Oy:n toimitusjohtajana. Vapaa-ajallaan hän on aktiivipyöräilijä ja osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Team Rynkeby -haasteeseen.
Pia Heilmann toimii johtamisen professorina Lappeenrannan teknillisen yliopiston School of Business and Management -laitoksella. Hänen tutkimus- ja opetusalanaan on erityisesti strateginen henkilöstöjohtaminen, osaamisen johtaminen, työurat sekä työhyvinvointiasiat.
Henk Leermakers toimii Lappeenrannan Pyöräilijät ry:n hallituksen jäsenenä ja Syncron Tech Oy:n tuotepäällikkönä. Pyöräilyn hän aloitti 4-vuotiaana ja intohimo on säilynyt tähän päivään saakka. Pyöräilyn lisäksi hänellä on laaja kokemus tuotantokriittisten sovellusten suunnittelusta ja toteuttamisesta.
Lauri Faloon toimii tuotekehitysmanagerina mittalaiteyritys PintaWorks Oy:ssä. Työstä palautumiseen Lauri käyttää viittä polkupyöräänsä mm. pyörämatkailuun, maantieajoon sekä maastopolkujen koluamiseen.
Ossi Koskinen on Docrates Syöpäsairaalan asiakkuusjohtaja. Hän on toiminut vuosia terveydenhuollon asiantuntijatehtävissä sekä terveydenhuollon että lääketeollisuuden yrityksissä. Kaikenlainen liikunta, nyt myös Team Rynkebyn myötä pyöräily on lähellä hänen sydäntä. Hän osaa kertoa kuinka perhe-elämä, työura ja aktiivinen liikkuminen voidaan yhdistää. Helsingissä sijaitseva Docrates on ainoa täyden palvelun yksityinen syöpäsairaala Pohjoismaissa.

 

Lisätietoa

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Team Rynkebyn kanssa. Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen, www.team-rynkeby.fi.

rynkebylogo

 

 

Technopolis ja Team Rynkeby tulevat myös seuraaville kampuksille:

15.4.2016 klo 8.00, Kuopio, Technopolis Microkatu, Piko
22.4.2016 klo 8.00, Tampere, Technopolis Yliopistonrinne, Häggman
13.5.2016 klo 8.00, Oulu, Technopolis Linnanmaa, Ravintola Smarthouse
19.5.2016 klo 8.00, Helsinki, Technopolis Ruoholahti, Smith ja Marx
26.5.2016 klo 8.00, Jyväskylä, Technopolis Innova, Ravintola Fiilu

 

Jos sinulla on kysyttävää tai ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteytta events@technopolis.fi