22.4.
Alkaa 22.4.2016 8.00
Päättyy 22.4.2016 10.00
Tapahtuman sijainti
Kalevantie 2, Tampere
Paikka
Technopolis Yliopistonrinne, Häggman
Technopolis Business Breakfast

Johtaja – liike-elämän huippu-urheilija

Ilmoittaudu tapahtumaan

Varaa paikkasi viimeistään 17.4.

Ilmoittaudu

Tuloksenteko, tasapainoilu ja voittaminen alati muuttuvassa bisnesmaailmassa vaativat monia huippu-urheilijankin ominaisuuksia: hyvää kuntoa, terveyttä, tavoitteellisuutta, mittaamista, rajanvetämistä, itsestään ja lähipiiristään huolehtimista.

Tervetuloa avoimeen ja maksuttomaan verkottumisaamuun, jonka puheenvuoroissa saamme eväitä tulevaisuuden vaatimuksiin ja jaksamiseen sekä näkökulmia 2010-luvun johtajuuteen. Miten huolehtia hyvinvoinnista bisnesmaailman haasteiden keskellä? Aamun puhujina ja keskustelunherättäjinä Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang, Intopalon toimitusjohtaja Juha Latvala sekä Team Rynkeby -haasteeseen osallistuneet Ulefosin aluepäällikkö Juha Tiira ja Skanskan liiketoiminnan kehityspäällikkö Kaisa Kekki. Tarjoamme aamiaisen – saavu ajoissa, jotta ehdit parhaiten hyödyntää verkottumismahdollisuudet.

Esitysmateriaalit

Juha Latvala, Intopalo

Keith Silverang, Technopolis

Ohjelma

08.00 Verkottumisaamiainen
08.30 Tilaisuuden avaus, Technopolis
08.35 Johtaminen on kuin huippu-urheilua
Keith Silverang, Technopolis
08.50 Johtajan työkalupakki 2016
Juha Latvala, Intopalo
09.15 Santsikahvitauko
09.30 Mitä opin Team Rynkeby -kokemuksesta?
Juha Tiira, Ulefos
Kaisa Kekki, Skanska
09.45 Keskustelua ja kysymyksiä
10.00 Tilaisuus päättyy

 

Tietoa puhujista

Keith Silverang on toiminut Technopolis Oyj:n toimitusjohtajana syksystä 2008 alkaen. Hän on työskennellyt konsernissa vuodesta 2004 muun muassa pääkaupunkiseudun yksikön johtajana ja Technopolis Ventures Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin hän toimi mm. AAC Global Oy:n Chief Operating Officerina (COO) ja varatoimitusjohtajana sekä Oy ICS Ltd:n toimitusjohtajana.

Juha Latvala on ohjelmisto- ja teknologiayritys Intopalo Oy:n toimitusjohtaja ja Neuro Event Labs Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Hän on toiminut kuluneen 20 vuoden aikana teknologia-, tuote- ja ohjelmistoyritysten johtotehtävissä Norjassa, Saksassa sekä Suomessa. Intopalon palveluihin kuuluvat muun muassa teollisuusohjelmistojen ratkaisut, kyberturvallisuus ja organisaation kehityspalvelut.

Juha Tiira on toiminut erilaisissa myyntitehtävissä vesihuoltoalalla, nykyään infrapuolen vesitekniikkatuotteiden parissa Ulefosin aluepäällikkönä. Pyöräily, hyväntekeväisyys ja tutustuminen uusiin ihmisiin ovat lähellä hänen sydäntään, joten osallistuminen Team Rynkeby 2015 joukkueeseen oli loistava tilaisuus yhdistää nämä kolme asiaa. Ulefos on pohjoismainen vesihuollon parissa toimiva yritys, jolla on vesihuollon eri osa-alueita palvelevia myyntiyhtiöitä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa sekä tehtaita Norjassa ja Suomessa.

Kaisa Kekki toimii liiketoiminnan kehityspäällikkönä terveydenhuollon hankkeiden parissa Skanskalla. Hänellä on monipuolinen kokemus rakennusalalta asiantuntija- ja johtotehtävistä. Mahdollisuus yhdistää hyvän tekeminen itsestä huolen pitämiseen sai myös vastuullisuusasioiden parissa työskennelleen Kaisan lähtemään mukaan Team Rynkeby joukkueeseen.

 

Lisätietoa

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Team Rynkebyn kanssa. Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen, www.team-rynkeby.fi.

rynkebylogo

 

 

Technopolis ja Team Rynkeby tulevat myös seuraaville kampuksille:

15.4.2016 klo 8.00, Kuopio, Technopolis Microkatu, Piko
28.4.2016 klo 8.00, Lappeenranta, Technopolis Skinnarila, Suvorov
13.5.2016 klo 8.00, Oulu, Technopolis Linnanmaa, Ravintola Smarthouse
19.5.2016 klo 8.00, Helsinki, Technopolis Ruoholahti, Smith ja Marx
26.5.2016 klo 8.00, Jyväskylä, Technopolis Innova, Ravintola Fiilu

 • Technopolis Yliopistonrinne
  Kalevantie 2
  33100 Tampere
  +358 46 712 0190

  Aukioloajat

  Ma-pe klo 7.45-16.30

  Saapumisohjeet
 • Asiakaspalvelut
Technopoliksen Yliopistonrinteen tilatehokkaat vuokrattavat toimitilat Tampereen keskustassa sijaitsevat parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on rakennettu 2010-luvulla ja kampuksen uusimmat kaksi toimistorakennusta …