30.8.
Alkaa 30.8.2017 8.00
Päättyy 30.8.2017 10.00
Tapahtuman sijainti
Piippukatu 11, Jyväskylä
Paikka
Technopolis Innova, ravintola Fiilu
Technopolis Business Breakfast

Johtajaksi vasten tahtoaan – Klaus Härö

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Tervetuloa Technopoliksen ja Tutoring Finlandin yhdessä järjestämään inspiraation aamuun, jossa vahva tarinankertoja Klaus Härö jakaa kertomuksensa tiestään ohjaajaksi, oman tiensä kulkijasta monialaisen tiimin vetäjäksi – johtajaksi vasten tahtoaan.

Viime vuonna Vuoden Puhujaksikin ehdolla ollut Klaus Härö puhuu omakohtaisten projekti-, tiimityö- ja johtamiskokemustensa kautta, huumorilla höystettynä ja hänen esityksensä vie mukanaan kuin hyvä elokuva: Se viihdyttää, kutkuttaa ja antaa ajattelemisen aihetta pitkäksi aikaa. Lupaamme, että saat vietävää myös työpaikallesi työarkeen.

Tarjoamme aamiaisen – saavuthan ajoissa, jotta ehdit parhaiten hyödyntää verkottumismahdollisuudet. Voit saapua tilaisuuteen myös asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi kanssa, pyydä häntäkin ilmoittautumaan lomakkeen kautta.

Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen ja verkottumisaamiainen

8.30 Tilaisuuden avaus
Olli Peltokoski, Technopolis & Mauri Ranta, Speakersforum

8.45 Johtajaksi vasten tahtoaan
Klaus Härö, elokuvaohjaaja

9.45 Kysymyksiä ja keskustelua
fasilitoijana Reino Hakaoja, Tutoring Finland

10.00 Tilaisuus päättyy, mahdollisuus jatkaa verkottumista

 

Tapahtuman pääyhteistyökumppani

Tutoring on asiakaslähtöinen MS Office ja Office 365 kouluttaja. Uudistamme käyttötaidot uusien versioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja tälle annamme oppimistakuun. Päivittäisestä kolmen tunnin käyttöasteesta käyttäjäkohtainen aikasäästö on jopa puoli tuntia.

Tarjoamme palveluitamme kaikkialle Suomeen lähi- ja online-opetuksena sekä verkkokurssein omatoimisille opiskelijoille. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa. Lue täältä lisää www.tutoring.fi

 

Tapahtumayhteistyössä mukana Speakersforum

Speakers Forum