23.4.
Alkaa 23.4.2020 14.45
Päättyy 23.4.2020 17.30
Tapahtuman sijainti
Kalevantie 2, 33100 Tampere
Paikka
Technopolis Yliopistonrinne, Häggman-sali ja kokouskeskus A-talossa
Technopolis Events

Let’s Charm with Noora Karma -tapahtuma siirtyy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

TAPAHTUMA SIIRTYY MYÖHEMMIN PIDETTÄVÄKSI. TIEDOTAMME UUDESTA PÄIVÄSTÄ ERIKSEEN.


Noudatamme viranomaisten ohjeita koronavirukseen varautumisessa.
Lue tarkemmin torjuntatoimistamme.


KOHTAAMINEN ON MAHDOLLISUUS VAIKUTTAMISEEN

Miten tehdä paras mahdollinen ensivaikutelma ja luoda yhteys ihmiseen, jonka tapaat ensimmäistä kertaa? Oletko sosiaalinen, mutta haluaisit kehittää entisestään läsnäolo- ja esiintymistaitoja? Miten hyödynnät karismaasi ja mentalismia kohtaamisissa sekä vakuutat muut?

Tervetuloa Let’s Charm with Noora Karma -tapahtumaan kehittämään vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja. Nosta esiintymisvarmuutesi seuraavalle tasolle ja nauti kohtaamisista, joissa olet luontevasti läsnä – oma itsesi, sillä muut ovat jo varattuja.

Puheen jälkeen verkostoidutaan ja hyödynnetään heti opittuja taitoja. Tapahtumassa ovat mukana myös Technopoliksen Linkosuon ja Aleksin ravintolat, ja heidän pisteissään pääset tutustumaan kokous- ja tilaustarjoiluiden uutuuksiin.

Tervetuloa!

Technopolis

 

Ohjelma

14.45 Ilmoittautuminen ja välipala

15.15 Tilaisuuden avaus, Technopolis

15.20 Magic in You
Noora Karma, mentalisti

Kysymyksiä ja keskustelua

16.30 Mahdollisuus jatkaa verkottumista ja tutustua ravintoiden herkkuihin  Halukkaat pääsevät käymään myös ylimmän kerroksen upeassa Kansleri-edustussaunatilassa, jonka terassilta näkee mm KansiAreenan lähes kosketusetäisyydeltä

17.30 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on avoin ja maksuton, mutta osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen tästä linkistä.

Noora Karma

Mentalisti Noora Karma on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu viihdetaiteilija ja taikuri. Hän yhdistelee puheessaan vuosien aikana opittuja tietoja, taitoja ja taiteenmuotoja: Nooran viihdyttävä ja interaktiivinen puhe on sekoitus tarinoita, taikuutta, mentalismia, NLP- ja psykologisia manipulointi tekniikoita.

 

Tapahtuman yhteistyökumppanit • Technopolis Yliopistonrinne
  Kalevantie 2
  33100 Tampere
  +358 46 712 0190

  Aukioloajat

  Ma-pe klo 7.45-16.30

  Saapumisohjeet
 • Asiakaspalvelut
Technopoliksen Yliopistonrinteen tilatehokkaat vuokrattavat toimitilat Tampereen keskustassa sijaitsevat parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on rakennettu 2010-luvulla ja kampuksen uusimmat kaksi toimistorakennusta …