15.3.
Alkaa 15.3.2018 8.00
Päättyy 15.3.2018 10.00
Tapahtuman sijainti
Hiilikatu 3, Helsinki
Paikka
Technopolis Ruoholahti, kokoustila Marx
Technopolis Events

Median ja yritysten uudet roolit

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Mikä on valtamedian ja vastaavasti yritysten rooli mediamyllerryksen keskellä? Entä mikä on tiedotteiden, sosiaalisen median ja blogien rooli tämän päivän mediakentällä? Miten uutiset syntyvät, millaiset jutut kiinnostavat toimittajia? Mitä pitäisi tietää ansaitusta ja maksetusta näkyvyydestä? Miten meidän tulisi suhtautua esimerkiksi valemediaan tai vaihtoehtoisiin totuuksiin?

Muun muassa näihin kysymyksiin pureudutaan, kun Technopolis järjestää ainutlaatuisen tilaisuuden päästä tapaamaan MTV Uutisten toimittajia ja edustajia. Puheenvuorojen jälkeen keskustelussa jaetaan parhaita vinkkejä hyvään mediayhteistyöhön. Tapahtumassa on aikaa myös vapaalle verkottumiselle, jolloin saat mahdollisuuden kertoa oman yrityksesi tarinan suoraan toimittajille ja saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin mediasuhdekysymyksiin.

Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen ja verkottumisaamiainen

8.30 Tilaisuuden avaus
Erika Salmenvaara, Technopolis

Ennakkoon sovitut minuutin mittaiset hissipuheet

8.45 Uutismedia vuonna 2018 ja mitä yritysten pitää siitä tietää?

 • MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila
 • MTV Uutisten uutistuotantojohtaja Tomi Einonen
 • Mediahubin sisältöjohtaja Mari Haavisto
 • Mediahubin liiketoimintajohtaja Sami Särkelä

9.45 Keskustelua

10.00 Tilaisuus päättyy, mahdollisuus jatkaa verkottumista ja / tai lähteä katsomaan Technopolis Ruoholahden kampuksen tiloja: neuvottelu- ja videotiloja sekä toimistoja. Kohteet valitaan osallistuvien henkilöiden kiinnostuksen mukaan. Kierroksen kesto noin 15-30 min.

 

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan toimituksen terveiset ja saamaan ideoita yrityksesi medianäkyvyyden parantamiseen. Varaa paikkasi nopeasti ja ilmoittaudu heti!

Puhujat

Merja Ylä-Anttila on pitkän linjan journalisti, joka toimii tällä hetkellä MTV:n vastaavana päätoimittajana ja tuotantoyhtiö Mediahub Helsingin toimitusjohtajana. Ylä-Anttilan leipälaji on politiikka ja sen kommentointi.

Tomi Einonen on uutistoimittaja, joka on työskennellyt MTV Uutisissa vuodesta -99 alkaen. Nykyään Einonen toimii MTV Uutisten ja Mediahubin uutistuotantojohtajana eli vastaa uutisten päivittäisestä tekemisestä televisiossa, radiossa ja verkossa.

Mari Haavisto on Mediahubin sisältöjohtaja, joka vastaa tuotantoyhtiön kaupallisista sisällöistä kuten SuomiAreenasta sekä eri asiakkaiden tv-, tapahtuma- ja sisällöntuotannoista. MTV:n uutisissa Haavisto on työskennellyt kymmenen vuotta eri tehtävissä mm. politiikan toimittajana.

Sami Särkelä on Mediahubin liiketoimintajohtaja, joka vastaa tuotantoyhtiön liiketoimintojen kehittämisestä sekä myynnistä ja markkinoinnista. Särkelällä on kahdenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus myynnin ja markkinoinnin tehtävistä erityisesti medialiiketoiminnassa. Ennen Mediahubia Särkelä työskenteli MTV:ssä mediamyynnin johtotehtävissä.

 • Technopolis Ruoholahti 1
  Hiilikatu 3
  00180 Helsinki
  +358 46 870 5005

  Aukioloajat

  Ma-pe 8.00-17.00.

  Saapumisohjeet
 • Technopolis Ruoholahti 2
  Energiakuja 3
  00180 Helsinki
  +358 46 870 5005

  Aukioloajat

  Ma-Pe 8.00-17.00

  Saapumisohjeet
 • Technopolis Ruoholahti 3
  Energiakatu 4
  00180 Helsinki
  +358 50 576 1830
  Saapumisohjeet
 • Kokouspalvelut
  +358 46 712 0000
Helsinki

Ruoholahti

Technopolis vuokraa vapaata toimitilaa Ruoholahdessa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Ruoholahden toimitilat sijaitsevat meren …