14.11.
Alkaa 14.11.2019 8.00
Päättyy 14.11.2019 10.00
Tapahtuman sijainti
Microkatu 1, Kuopio
Paikka
KPY Novapolis (ent. Technopolis) Microkatu, kokoustila Piko
Technopolis Events

Rohkeasti kohti muutosta (Kuopio)

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Esitysmateriaalit

Tilamuutos on aina muutosjohtamista – miten se kannattaa käytännössä tehdä?
Maaretta Tukiainen, muutosjohtamisen asiantuntija

Case Framery: Viisi tapaa lisätä onnellisuutta työpaikoilla
Milla Hokkila, Specialist / People & Culture, Framery

Työnteon muutos pakottaa yritykset uudistumaan. Henkilöstön rooli on avainasemassa niin muutoksen onnistumisessa kuin yrityksen menestymisessä tulevaisuudessa.

Jos muutto tai muutos on organisaatiollesi ajankohtaista, osallistumalla tähän tapahtumaan saat parhaat vinkit käytännön tekemiseen ja vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten otat muutoksesta kaiken irti ja vältät sudenkuopat?
  • Miten työtilat vaikuttavat henkilöstön työhyvinvointiin ja koettuun onnellisuuteen?
  • Millainen yrityskulttuuri luo onnellisuutta?
  • Miten osallistat henkilöstöä muutokseen?

Työympäristöjen uuteen aikakauteen johdattavat ja keskusteluun herättävät muutosjohtamisen asiantuntija Maaretta Tukiainen, ihmis-innostuja ja henkilöstöasiantuntija Milla Hokkila sekä työympäristöjen kehittämisestä vastaava konseptipäällikkö Tiia Rauhamäki. Asiakkaan näkökulmaa tuo Istekin toimitilapäällikkö Anita Toivosen haastattelu, jossa pureudutaan siihen miten muutosprojekti vietiin suunnittelusta toteutukseen.

Lämpimästi tervetuloa,

Technopolis ja KPY Novapolis Oy

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Technopolis ja KPY Novapolis Oy.

Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen ja verkottumisaamiainen

8.30 Tilaisuuden avaus, Technopolis

8.35 Tilamuutos on aina muutosjohtamista – miten se kannattaa käytännössä tehdä?
Maaretta Tukiainen, muutosjohtamisen asiantuntija

Case Framery: Viisi tapaa lisätä onnellisuutta työpaikoilla
Milla Hokkila, Specialist / People & Culture, Framery

Virtuaalitodellisuuden avulla lisäät henkilöstön osallisuutta muutosprosessissa
Tiia Rauhamäki, konseptipäällikkö, Technopolis

Case Istekki: Miten muutos toteutettiin käytännössä
Anita Toivonen, toimitilapäällikkö, Istekki

Kysymyksiä ja keskustelua, moderaattorina Maaretta Tukiainen

9.55 Tilaisuuden päätössanat, Technopolis

10.00 Tilaisuuden yhteinen osuus päättyy, mahdollisuus jatkaa verkottumista ja tutustua virtuaaliseen työympäristöön klo 12.00 asti.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on avoin ja maksuton, mutta osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Puhujat

Maaretta Tukiainen on kirjailija ja muutosjohtamisen asiantuntija, jolla on pitkä tausta media-alan johtotehtävistä muun muassa Sub-kanavan johtajana. Hänellä on myös sisustusarkkitehdin koulutus ja vuosien kokemus tilamuutosprosessien vetämisestä osallistavin menetelmin. Toissavuonna Yle TV1 esitti hänen juontamansa TV-sarjan 8 myyttiä työstä.

Milla Hokkila on Frameryn Specialist, People & Culture. Milla on ihmis-innostuja, jonka intohimona on tehdä frameryläisistä vielä vähän onnellisempia työssään. Milla kehittää ja rakentaa Frameryn voittavaa reseptiä osana People & Culture -tiimiä erilaisten kulttuurin ja hyvinvoinnin projektien kautta. Milla on haaveilija, ajattelija ja intohimoinen penkkiurheilija.

Tiia Rauhamäki on sisätilasuunnittelun moniosaaja ja toimii työtiloista vastaavana konseptipäällikkönä Technopoliksella. Tiian kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti ihminen, tilojen funktionaalisuus ja työympäristön hyvinvointi.

Tiia on vetänyt Technopoliksella mm. podcast-sarjaa, joka keskittyy työympäristön muutokseen. Viritä itsesi tunnelmaan jo etukäteen kuuntelemalla jaksot tästä.

Maaretta Tukiainen
Maaretta Tukiainen
Milla Hokkila
Milla Hokkila
Tiia Rauhamäki
Tiia Rauhamäki

Tapahtuman yhteistyökumppani – Framery

Serious About Happiness. Framery was founded in 2010 and we are now helping hundreds of companies in over 70 different countries.

Companies like Microsoft, Puma, Cloudera and Vodafone are using the Framery pods to unleash their full potential and improve their working habits. Our pods are a perfect place for people to have meetings, brainstorming sessions and important one-on-one conversations in private without disturbing the whole office – or the office disturbing them.

Whether you’re a small business or represent a global enterprise, we’ve got a fully customisable pod solution for you. When noise is reduced work becomes more efficient. Happier.

PS. Tiedätkö, paljonko yrityksesi maksaa kiinteitä työympäristöön liittyviä kuluja per työntekijä? Jos vastasit kyllä, onnittelut! Jos et, lue aiheesta lisää sivuiltamme – ja muista myös ilmoittautua tähän tapahtumaan.