13.10.
Alkaa 13.10.2020 18.00
Päättyy 13.10.2020 20.00
Tapahtuman sijainti
Paikka
Sohvateatteri kotona
Online Events

Sohvateatteri kotona: Maailman ympäri 80 päivässä

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Technopolis tuo teatterin kotisohville!

Maailman ympäri 80 päivässä

Technopoliksen stream-lähetyksessä ilahduttaa Musiikkiteatteri Kapsäkin tulkinta Jules Vernen klassikkoteoksesta.

Esitys on anarkistinen ilotulitus, jossa on katuteatterin rosoa ja parhaimman sketsiviihteen pähkähulluutta.” (Laura Kytölä, HS)

Matemaattisen tarkasti rutiinejaan noudattava Phileas Fogg ja hänen palvelijansa Passepartout syöksyvät vauhdikkaaseen seikkailuun, kun Fogg lyö omaisuutensa vetoa, että pystyy matkustamaan maailman ympäri 80 päivässä. Rutiinien täyttämä elämä jää taakse ja edessä on uskomaton matka.

Kapsäkin tulkinnassa viisi näyttelijää sukeltaa pelottomasti ja ennakkoluulottomasti tekoviiksiä, takkeja ja mantereita tiuhaan vaihtaen jännityksentäyteiseen seikkailuun. Matkaa tehdään ohikiitävistä maisemista inspiroituvan musiikin siivittämänä.

Tästä kommellusten ja huumorin täyteisestä reissusta ei kukaan selviä rähjääntymättä. Mutta onko suurin matka se, joka kuljetaan höyryjunilla, elefanteilla ja siipirataslaivoilla? Vaiko se lyhyt, mutta sitäkin vaivalloisempi reitti ihmisen omiin salattuihin syövereihin? Tai ehkä vaativin on sittenkin se vaikeakulkuinen ja vaaroja täynnä oleva taival, joka johtaa toisen ihmisen luo?

Esitys sopii kouluikäisille ja sitä vanhemmille.

Näytös on avoin ja maksuton Technopoliksen asiakasyritysten kaikille työntekijöille perheineen, mutta rajallisen osallistujamäärän takia vaatii ilmoittautumisen.

Lähetämme linkin striimiin näytöstä edeltävänä päivänä kaikille ilmoittautuneille.