12.2.
Alkaa 12.2.2020 9.30
Päättyy 12.2.2020 10.30
Tapahtuman sijainti
Paikka
Your own workstation
Technopolis Events

Technopolis Wellness Talks (webinar in Finnish)

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Technopoliksen Hyvinvointi-webinaarit

Hyvinvointi-webinaarit tarjoavat ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa hyvinvoinnin eri alueilta. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja huomattava kilpailuetu. Hyvinvointi lisää työtehoa ja sitä kautta työn tuottavuutta. Kaikki tulevat hyvinvointi-webinaarit löytyvät tästä.

Tule mukaan – osallistuminen käy helposti omalta tietokoneeltasi. Mikäli et ehdi kuunnella webinaaria 12.2.2020, ilmoittaudu silti mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tapahtuman jälkeen. Webinaarit ovat avoimia ja maksuttomia Technopoliksen kampuspalveluasiakkaille.

 

Parempi Elämä, Parempi Suorituskyky – Mikko Lilja
Keskiviikkona 12.2.2020 klo 9.30-10.30

Meillä kaikilla on mahdollisuus suoriutua hyvin niin työssä kuin kotonakin. Modernin työelämän haasteet saattavat kuitenkin ajoittain saada tämän tuntumaan kaukaiselta haaveelta. Vuonna 2020 keskitymme modernin tietotyöntekijän mieleen. Mitä kestävä suorituskyvyn ylläpito vaatii?

Sama webinaari englanniksi torstaina 13.2.2020: Better Life, Better Performance, Dan Sims
Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Webinaarit toteutetaan yhteistyössä Hintsa Performancen kanssa.

Hintsa Performance on maailman johtava valmennusyritys, joka tarjoaa henkilökohtaisia valmennuspalveluja kestävään suorituskykyyn ja tasapainoiseen elämään. Jo yli 20 vuoden ajan Hintsa on osoittanut tieteeseen perustuvan metodinsa toimivuuden liike-elämän ja urheilun haastavimmissa ympäristöissä. Hintsan palveluihin luottavat Formula 1 – maailmanmestarit, maailman johtavien yritysten toimitusjohtajat, johtoryhmät ja henkilöstö ympäri maailman. Yritys työllistää yli 100 henkeä ja sillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa, Genevessä ja Zugissa.

 

Haluamme tarjota Technopoliksen tiloissa toimivien yritysten henkilökunnalle hyvinvointia tukevan työympäristön, jossa työskentely on tuottavaa ja mukavaa.