28.3.
Alkaa 28.3.2019 8.00
Päättyy 28.3.2019 10.00
Tapahtuman sijainti
Kalevantie 2, Tampere
Paikka
Technopolis Yliopistonrinne, Häggman-sali
Technopolis Business Breakfast

Työelämä muuttuu – mitä se vaatii tiloilta? (Tampere)

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Esitysmateriaalit

Maaretta Tukiainen: Tilojen tulee palvella tulevaisuuden työtä ja työntekijöitä – miten käytännössä? (.pdf)
Johanna Horstia: Mistä koostuu toimiva työympäristö ja miten se vaikuttaa työntekijöiden onnistumisiin ja tehokkuuteen? (.pdf)

Työelämä muuttuu
– mitä se vaatii tiloilta?

Työn murros pakottaa miettimään myös toimitilat uudelleen. Enää ei puhuta neliöistä tai sisustuksesta, vaan jostain ihan muusta.

Jos muutto tai muutos on organisaatiollesi ajankohtaista, osallistumalla tähän tapahtumaan saat parhaat vinkit käytännön tekemiseen ja vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Millainen on kustannustehokas ja joustava ratkaisu yrityksesi tarpeisiin?
 • Millaiset tilat tukevat työntekijöitä ja työntekemistä parhaiten?
 • Millaisia tulevaisuuden trendejä on luvassa tuleville vuosille?

Työympäristöjen uuteen aikakauteen johdattavat ja keskusteluun herättävät muutosjohtamisen asiantuntija Maaretta Tukiainen, Work Environment Specialist Johanna Horstia ja konseptipäällikkö Tiia Rauhamäki.

Lämpimästi tervetuloa,

Technopolis Tampereen tiimi

Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen ja verkottumisaamiainen

8.30 Tilaisuuden avaus, Technopolis

8.35 Tilojen tulee palvella tulevaisuuden työtä ja työntekijöitä – miten käytännössä?
Maaretta Tukiainen, muutosjohtamisen asiantuntija

Mistä koostuu toimiva työympäristö ja miten se vaikuttaa työntekijöiden onnistumisiin ja tehokkuuteen?
Johanna Horstia, Work Environment Specialist

Virtuaalitodellisuus virittää tulevaisuuden työympäristöön
Tiia Rauhamäki, konseptipäällikkö

Kysymyksiä ja keskustelua, moderaattorina Maaretta Tukiainen

9.55 Tilaisuuden päätössanat, Technopolis

10.00 Tilaisuuden yhteinen osuus päättyy, mahdollisuus jatkaa verkottumista ja tutustua virtuaaliseen työympäristöön klo 12.00 asti.

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on avoin ja maksuton, mutta osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Puhujat

Maaretta Tukiainen on kirjailija ja muutosjohtamisen asiantuntija, jolla on pitkä tausta media-alan johtotehtävistä muun muassa Sub-kanavan johtajana. Hänellä on myös sisustusarkkitehdin koulutus ja vuosien kokemus tilamuutosprosessien vetämisestä osallistavin menetelmin. Toissavuonna Yle TV1 esitti hänen juontamansa TV-sarjan 8 myyttiä työstä.

Johanna Horstia (DI) on työympäristöasiantuntija Frameryn tuotekehityksessä. Johanna vastaa Frameryn tutkimusprojekteista ja on näiden lisäksi mukana työtilojen kehittämisessä ja Frameryn blogin kirjoittamisessa. Johannaa innostaa työpäivien muotoilu tilojen avulla sekä data tilasuunnittelussa.

Tiia Rauhamäki on sisätilasuunnittelun moniosaaja ja toimii työtiloista vastaavana konseptipäällikkönä Technopoliksella. Tiian kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti ihminen, tilojen funktionaalisuus ja työympäristön hyvinvointi.

Tiia on vetänyt Technopoliksella mm. podcast-sarjaa, joka keskittyy työympäristön muutokseen. Viritä itsesi tunnelmaan jo etukäteen kuuntelemalla jaksot tästä.

Maaretta Tukiainen
Maaretta Tukiainen (kuva: Krista Keltanen)
Johanna Horstia
Johanna Horstia
Tiia Rauhamäki
Tiia Rauhamäki

Tapahtuman yhteistyökumppani – Framery

Serious About Happiness. Framery was founded in 2010 and we are now helping hundreds of companies in over 60 different countries.

Companies like Microsoft, Puma, Cloudera and Vodafone are using the Framery pods to unleash their full potential and improve their working habits. Our pods are a perfect place for people to have meetings, brainstorming sessions and important one-on-one conversations in private without disturbing the whole office – or the office disturbing them.

Whether you’re a small business or represent a global enterprise, we’ve got a fully customisable pod solution for you. When noise is reduced work becomes more efficient. Happier.

PS. Tiedätkö, paljonko yrityksesi maksaa kiinteitä työympäristöön liittyviä kuluja per työntekijä? Jos vastasit kyllä, onnittelut! Jos et, lue aiheesta lisää sivuiltamme – ja muista myös ilmoittautua tähän tapahtumaan.
 • Technopolis Yliopistonrinne
  Kalevantie 2
  33100 Tampere
  +358 46 712 0190

  Aukioloajat

  Ma-pe klo 7.45-16.30

  Saapumisohjeet
 • Asiakaspalvelut
Technopoliksen Yliopistonrinteen tilatehokkaat vuokrattavat toimitilat Tampereen keskustassa sijaitsevat parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on rakennettu 2010-luvulla ja kampuksen uusimmat kaksi toimistorakennusta …