Kemiralle rakennettiin uusi pääkonttori Technopoliksen uudiskohteeseen Helsingin Ruoholahdessa. Henkilöstö sitoutettiin suunnitteluun ja heidän heidän tarpeet ja toiveet otettiin huomioon mahdollisimman paljon. Nyt Kemiralla on tyylikäs ja toimiva työympäristö, jossa työntekijät aidosti viihtyvät.
Työelämä on arjen huippu-urheilua! Onnistuminen työelämän huippu-urheilussa ei ole yksilölaji. Edes lotossa ei voi voittaa yksin. Tarvitaan myyjää myymään veikkauskuponki (tai joukko ihmisiä rakentamaan veikkaus-aplikaatio), vedonlyöjiä ja veikkaajia rahoittamaan voittosumma sekä työnantaja, joka maksaa sinulle palkkaa, jotta voit veikata. Missä tahansa porukassa huipulle pääsy ei ole yksin mahdollista, sillä menestymiseen tarvitaan sitoutunut ja hyvin organisoitunut tiimi tai useita tiimejä, joiden kaikkien tahtotila on nostaa itsensä lisäksi myös kollegan tasoa. Tarvitaan itsensä ylittämisen kykyä ja halua. Huipulle pääseminen työelämässä ja urheilussa …
Hyvinvointi

Stressinhallinta työssä

Stressi työpaikalla saa meissä aikaan autonomisen hermoston ylivirittymisen. Olo saattaa olla ärsyyntynyt ja mistään ei tunnu tulevan mitään. Mikä on paras keino parantaa toimintakykyä stressaavissa tilanteissa?

Tilaa uutiskirje