Palveluistamme

Tapahtumat ovat usein erinomainen tapa palkita ja sitouttaa asiakkaita ja työntekijöitä, rakentaa yritysbrändiä tai löytää uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Tapahtuma vaatii kuitenkin aina myös työtä, vaivannäköä ja taloudellista panostusta. Miten siis pitää huoli siitä, että tapahtumaan laitetut satsaukset kannattavat ja että niin järjestäjä kuin osallistujatkin saavat tapahtumasta irti kaiken mahdollisen hyödyn ja huvin?Tapahtumat ovat usein erinomainen tapa palkita ja sitouttaa asiakkaita ja työntekijöitä, rakentaa yritysbrändiä tai löytää uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Tapahtuma vaatii kuitenkin aina myös työtä, vaivannäköä …
Toimitilatrendit

Toimistojen 5 trendiä

Tiedätkö mitä toimitilamarkkinoilla tapahtuu juuri nyt? Mitä sinun tulisi huomioida toimitilavalinnassa? Entä millainen on hyvä työympäristö? Tampereen yksikönpäällikkömme Henri Rantalainen kertoo, mitkä ovat työtilojen viisi tämän hetken trendiä ja miten Technopolis vastaa työelämän tämän hetken tarpeisiin.
Asiantuntijablogi

Arkipäivän intohimoja

Omaa roolia työyhteisössä kannattaa tarkastella uudesta näkökulmasta. Digitalisaation ja keinoälyn lisääntyminen haastaa meidät kaikki pohtimaan tulevaisuuden työtehtäviä ja niiden tarvetta.