Asiakkaasi ovat jo meillä

Viime vuonna järjestimme melkein 100 verkottumistapahtumaa Suomessa, Pietarissa, Tallinnassa ja Vilnassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme puitteet, jossa he voivat löytää uusia asiakkaita, kumppaneita, osaajia ja rahoittajia.

“Teimme viime syksynä puhelinhaastattelun 500 asiakkaallemme, jossa kartoitimme heidän ideoita ja toiveitaan siitä, minkälaisia palveluita he tarvitsevat liiketoimintansa vauhdittamiseen. Suurin osa vastaajista oli kiinnostunut myynnistä, ostamisesta ja partnereiden löytämisestä Technopoliksen sisällä muiden yritysten kanssa. Eli ei siis vain myymisestä vaan myös ostamisesta, joka tarkoittaa sitä, että uudet asiakkaasi ovat lähempänä kuin ajatteletkaan”, kertoo Karita Huotari, joka vastaa Technopoliksen verkottumispalveluista.  

“Jo tällä hetkellä 58 % vastaajista tekee yhteistyötä vähintään yhden Technopolis asiakasyrityksen kanssa, tyypillisesti samalta alueelta. Tämä prosenttiosuus oli 71 % yrityksillä, jotka olivat osallistuneet tapahtumiimme. Tämä ero osoittaa sen, että yhteisömme tapahtumilla on merkittävä rooli ei vain verkottumisen vaan myös myynnin lisäämisessä. Tapahtumissamme Technopolis luo puitteet asiakasyritysten verkottumiseen, mutta loppupeleissä kyse on asiakkaidemme omasta aktiivisuudesta uusien kontaktien ja kauppojen syntymisessä”, muistuttaa Karita.   

Lue lisää viime vuoden tapahtumista ja asiakkaiden antamista palautteista.

Hyvät arvosanat tapahtumistamme