Johtaja on myös oman elämänsä johtaja

Tuloksentekeminen, tasapainoilu ja voittaminen alati muuttuvassa liike-elämässä vaativat monia huippu-urheilijan ominaisuuksia: hyvää kuntoa, terveyttä, tavoitteellisuutta, mittaamista, rajanvetämistä, itsestään ja lähipiiristään huolehtimista.

Technopolis järjestää tänä keväänä yhdessä Team Rynkebyn kanssa Johtaja – liike-elämän huippu-urheilija –tapahtumakiertueen. Kiertueella mukana ovat Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang, hyvinvointialan asiantuntijoita ja Team Rynkebyn edustajia.

Silverang on intohimoinen pyöräilijä, ja hänelle hyvinvointiteema on lähellä sydäntä. Lehdissä on kirjoitettu tänä keväänä siitä, kuinka ajokoiran näköisestä johtajasta on tullut ihanne. Silverangilla on asiasta vahva näkemys:

”Kyse ei ole ulkonäöstä vaan henkiinjäämisestä. Johtajat toimivat jatkuvasti valtavien paineiden alla ja ylittävät odotuksia, jolloin terveyden rooli korostuu. Hyvinvointiin panostaminen lähtee organisaation avainhenkilöistä – tahoista, joiden jaksamisella ja suorituskyvyllä on erityisen suoralinjainen vaikutus organisaation kilpailukykyyn.”

Vahvasti mukana hyvinvointia edistämässä

”Haluamme, että asiakkaamme menestyvät ja kasvavat, minkä vuoksi kierrämme ympäri Suomea kertomassa asian tärkeydestä. Lisäksi olemme lanseeraamassa syksyllä uuden Technopolis Recharger -hyvinvointiohjelman yhteistyökumppanimme kanssa. Hyvinvointi koostuu fyysisestä, henkisestä ja sosiaalisesta osa-alueesta, ja ohjelmassa tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijan tukea näihin kaikkiin,” kuvailee Silverang.

Recharger-ohjelmaan mahtuu alkuvaiheessa 20 asiakasyrityksemme avainhenkilöä eri puolelta Suomea. Jokaisella on oma lähtötasonsa ja omat tavoitteensa. Kehitystä mitataan ja seurataan jatkuvasti ja näin nähdään paranevatko suoritukset työpaikalla hyvinvoinnin lisääntyessä. Ohjelman ensisijaisena tavoitteena on osallistujien suorituskyvyn, sitoutumisen ja motivaation parantaminen hyvinvoinnin kehittymisen kautta.

Tärkeä osa sekä tapahtumakiertuetta että Recharger-ohjelmaa on yhteisöllisyys. ”Olemme aina halunneet luoda kampuksistamme kyläyhteisöjä, heimoja, jotka jakavat samat arvot. Hyvinvointi on yksi keino tähän, yhdessä pääsee aina pidemmälle kuin yksin,” kiteyttää Silverang.

Lisätiedot  tapahtumakiertueen eri paikkakuntien puhujista ja tarkemmasta ohjelmasta kullakin tapahtumasivulla.

15.4.2016 klo 8.00, Kuopio, Technopolis Microkatu, Piko – Lue lisää
22.4.2016 klo 8.00, Tampere, Technopolis Yliopistonrinne, Häggman – Lue lisää
28.4.2016 klo 8.00, Lappeenranta, Technopolis Skinnarila, Suvorov – Lue lisää
13.5.2016 klo 8.00, Oulu, Technopolis Linnanmaa, Ravintola Smarthouse – Lue lisää
19.5.2016 klo 8.00, Helsinki, Technopolis Ruoholahti, Smith ja Marx – Lue lisää
26.5.2016 klo 8.00, Jyväskylä, Technopolis Innova, Ravintola Fiilu – Lue lisää

Yhteistyössä Team Rynkeby

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa joukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Tänä vuonna Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang on mukana Espoon joukkueessa ja Technopolis on myös yksi Team Rynkebyn yhteistyökumppaneista. Hyväntekeväisyyskampanjan tuotto menee syöpää sairastavien lasten ja heidän perheiden hyväksi. Lue lisää osoitteesta www.team-rynkeby.fi ja katso video.

Rynkeby