Technopoliksen helppous ja joustavuus vakuutti – Kemiran pääkonttori muuttaa Ruoholahdessa

Kemira Oyj:n pääkonttori muuttaa Ruoholahdessa uuteen osoitteeseen. Heidän uusi toimistonsa valmistui heinäkuussa 2018 Technopolis Ruoholahden kampuksen kolmanteen osaan.

”Technopoliksen joustava, täyden palvelun konsepti helpottaa arkeamme ja antaa meille lisää mahdollisuuksia tarjota työntekijöillemme erinomaisen työympäristön. Technopolis oli lopulta meille paras vaihtoehto, sillä heidän asiantuntemus ja panostukset asiakaskokemukseen vakuuttivat meidät päätöksessämme”, toteaa Jari Tolvanen, johtaja, Kemira Oyj.

Technopoliksen joustavan palvelukonseptin avulla työntekijöiden työtavat tullaan kartoittamaan, ja kartoituksen perusteella Kemiralle toteutetaan monitilatoimisto, joka tarjoaa erilaisia tiloja erilaisiin työnteon tarpeisiin. Näitä täydentävät Technopoliksen kokouskeskus sekä coworking-verkosto 12 paikkakunnalla, joka mahdollistaa työntekijöiden joustavan työnteon paikasta riippumatta.

 

Technopolis tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia

”On todella hienoa saada Kemira Ruoholahti 3:n ankkuriasiakkaaksi”, iloitsee Technopoliksen pääkaupunkiseudun johtaja Jukka Vakula. ”Olemassa olevat  rakennuksemme ovat käyttöasteiltaan erittäin korkeat, joten kaupan myötä voimme nyt laajentaa yhteisöämme ja tarjota entistä enemmän mahdollisuuksia eri kokoisille yrityksille”, kertoo Vakula.

Ruoholahti on kasvava yrityskeskittymä meren äärellä, loistavien liikenneyhteyksien varrella. Technopolis laajentaa Helsingin Ruoholahden kampustaan 33,2 miljoonan euron investointihankkeella ja tämän hetkinen esivuokrausaste on 37 %. Kolmas vaihe käsittää toimitiloja 9 900 m2 ja lisää parkkipaikkojen määrää 115. Laajennus valmistuu heinäkuussa 2018, jonka jälkeen koko kampus on kooltaan 26 200 m2.

Lisätietoja:

Technopolis Oyj
Jukka Vakula
Johtaja, pääkaupunkiseutu
Puh. 040 761 7287

Kemira Oyj
Jari Tolvanen
Johtaja, CFO Office Programs
Puh. 050 573 2526

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin. www.technopolis.fi

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme vesi-, energia- ja raaka-ainetehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2015 Kemiran liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 4 700. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.kemira.com

Helsinki

Ruoholahti

Technopolis vuokraa vapaata toimitilaa Ruoholahdessa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Ruoholahden toimitilat sijaitsevat meren …