Tapahtumat

Vaikuttava, rehellinen, hyödyllinen. Hauska ja henkilökohtainen. Klaus Härön tarina osui ja upposi!

WAU! Olipa mahtava tapahtumien syyskauden startti. Technopoliksen kampuksilla Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Oulussa järjestetyissä inspiraation aamuissa oli yhteensä 355 osallistujaa yli 280 organisaatiosta. Heti aamutuimaan iloinen puheensorina ja verkostoituminen käynnistyivät aamiaisen äärellä. Sen jälkeen salit täyttyivät innokkaista osallistujista, jotka olivat tulleet kuulemaan elokuvaohjaaja Klaus Häröä. Hän avasi tarinassaan omien kokemusten kautta kasvuaan johtajaksi, oman tiensä kulkijasta monialaisen tiimin vetäjäksi – johtajaksi vasten tahtoaan.

Härö myös herätteli osallistujia: Työ on joukkuelaji ja ihmissuhdetaitoja pitää treenata – pitää muistaa, että kyky kuunnella alaisia ja luotsata muita ovat johtajan tärkeimpiä ominaisuuksia. Puheen jälkeen yleisö innostui keskustelemaan vilkkaasti, ja juttua olisi varmasti riittänyt vielä pitkäksi aikaa!

Lämmin kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja teille, jotka osallistuitte tapahtumiimme. Kiitos antamastanne upeasta palautteesta. Kiva että tykkäsitte! Oli ilahduttavaa huomata, että paikalle oli saapunut niin nykyasiakkaitamme kuin meille täysin uusia tuttavuuksia. Verkostoituminen oli myös vilkasta. Tapahtuma toimi kuten pitikin. Meillä Technopoliksella on aina tavoitteena verkottaa tapahtumien osallistujia. Haluamme, että he löytävät tapahtumistamme niin inspiraatiota kuin myös asiakkaita, kumppaneita, rahoittajia, työntekijöitä, uusia kasvoja. Mitä paremmin asiakkaamme pärjäävät, sitä paremmin myös me pärjäämme!

Minna Käenniemi

 

Minna Käenniemi on Technopoliksen tapahtumapäällikkö, joka uskoo vahvasti tapahtumien voimaan ja vaikuttavuuteen sekä tapahtumissa toteutuviin kohtaamisiin ja verkostoitumiseen. Yhdessä olemme enemmän, ja koskaan ei tiedä kenelle voi olla avuksi!

 

Yhdessä enemmän. Iso peukku yhteistyölle!

Tapahtumakiertue järjestettiin yhdessä Office 365-valmennusyhtiön Tutoring Finlandin kanssa. Tutoring Finland uudistaa Office-ohjelmien käyttötaitoja kaikkialla Suomessa pääasiassa verkon yli. Pääyhteistyökumppanina Tutoring halusi kiertueella palautetta eri kokoisten ja eri käyttötarpeiden Office 365-käyttäjiltä. Tutoring oli erittäin tyytyväinen hyvin sujuneeseen yhteistyöhön. Kiertue antoi valmiit puitteet ja kattavan näköalan erilaisiin organisaatioihin ja työtehtäviin sekä antoi mahdollisuuden tavata eri taustoista tulevia ammattilaisia kautta Suomen.

”Pääsimme valmiiseen pöytään. Näiden tapahtumien avulla tavoitimme kokonaan uusia kohderyhmiä ja satoja uusia Office 365-käyttäjiä. Saimme myös konkreettisia yhteydenottopyyntöjä. Saimme osallistujat miettimään, miten käytännössä Office 365-ohjelmilla työskentelyä voi tehostaa –  jopa puolella tunnilla päivässä. Tapahtumissa pääsimme keskustelemaan Excelin kameran tunnettuudesta tai paremminkin tuntemattomuudesta ja muutenkin suoraan vuoropuheluun osallistujien kanssa”, tiivisti Tutoring Finlandin toimitusjohtaja Reino Hakaoja kiertueen jälkeen ja vinkkasi samalla että uusi kiertue on jo suunnitteilla.

Lue lisää siitä, miten Klaus Härö antaa omakohtaisia vinkkejä vuorovaikutteiseen johtamiseen.

Näin osallistujat kommentoivat kiertueen antia:

“Hurmaannuin Klaus Härön innostuneisuudesta ja itsensä peliin pistämisestä. On virkistävää kuulla taiteellisen alan edustajan ajatuksia ja käytännön esimerkkejä johtajuudesta.”

“Klaus Härön tarina on loistava ja aito sekä inhimillinen menestystarina. Puhujana hän on läsnäoleva ja mukaansa tempaava vaikka onkin useaan otteeseen tarinan kertonut.”

“Todella vaikuttava puheenvuoro – lisää tällaisia!”

“Inspiroiva ja mielenkiintoinen puhuja.”

“Onnistunut ja antoi oivalluksia.”

“Härö oli loistava esiintyjä. Herätti ajatuksia ja tunteita.”

“Klaus Härö avasi omien kokemusten kautta avoimesti johtajuuden polkua. Kiitos jakamisesta, oman persoonan peliin laittamisesta ja terävistä huomioista. Johtajuus on ammatti, jonka todellakin voi oppia. Kiitos myös elämyksellisyydestä.”

“Todella hyvä ja ammattitaitoinen puheenvuoro Klaus Häröltä, upea esiintyjä. Johtamisopit suoraan sovellettavissa työelämään yleisesti. Antoi ajattelemista.”

“Härön luento oli mielenkiintoisesti rakennettu ja piti kuulijan intensiivisesti mukana joka hetkessä.”

“Klaus Härö osasi hienosti peilata elokuvamaailmaa yritystoiminnan haasteiksi ja ratkaisuiksi ilman, että loppujen lopuksi puhui yritystoiminnasta.”

“Klaus Härön puhe oli monella tavalla ajatuksia herättävä ja vaikuttava, sopivalla tavalla hauska ja henkilökohtainen. Kokonaisuudessaan erinomainen, hyvää ja tärkeää asiaa viihdyttävässä muodossa.”

“Klaus Härön esitys oli mielenkiintoinen, rehellinen ja monella tapaa hyödyllinen kasvu- ja kehittymiskertomus idealistisesta taiteilijasta päteväksi tiimin/ryhmän vetäjäksi, joka osaa ottaa käyttöön ja motivoida tekijät antamaan parastaan:) Härö oli elävä ja luonteva esiintyjä, uskalsi panna itsensä likoon ja olla aidosti läsnäoleva. Kiitos!”

“Verkostoitumiseen oli hyvä tilaisuus aamiaisella ja jo etukäteen näki ketä muita on tulossa.”