Technopolis Meeting – kokouspalveluiden uusi aika

Technopolis on palvellut kokoustamista tarvitsevia asiakkaitaan jo vuosikymmeniä ollen tällä hetkellä yksi suurimmista kokouspalvelutarjoajista Suomessa.Technopolis Meeting on uudistunut palvelukokonaisuus, jonka avulla saat kaiken irti kokouksista ja tapahtumista pienintäkin yksityiskohtaa myöten – ja vielä helposti! Palvelun myötä olemme tuoneet yhteen kattavan tilavalikoiman, korkeatasoisen palvelun sekä modernin verkkovarausjärjestelmän.

Valtakunnallisesti korkeatasoista palvelua

Technopolis Meeting sai syntynsä asiakaslähtöisyydestä. Tilamme itsessään olivat jo valmiiksi hyvin korkeatasoiset; pienimmätkin huoneet pitivät sisällään modernin kattauksen monenlaisia kokouksia varten. Halusimme kuitenkin hioa myös kokousten ja tapahtumien järjestämisen huippuunsa. Niinpä yhtenäistimme kattavat kokouspalvelumme ja loimme upouuden varausjärjestelmän – kuten asiakkaamme olivat toivoneet.

Yhtenäistämisen seurauksena kaikki 20:n Technopolis-kampuksen yli 250 erilaista kokous- ja tapahtumatilaa on tuotu yhteen kätevämmin kuin koskaan ennen. Muutoksen myötä myös kaikki kokouksiin ja tapahtumiin tarjottavat lisäpalvelut, kuten esimerkiksi catering, ovat saatavilla jokaiselta kampukselta. Paransimme samalla myös tilojen ja palveluiden saatavuutta ulkopuolisille asiakkaille, sillä uudet Technopolis Meeting -palvelut ovat kaikkien varattavissa.

Kätevästi verkosta

Yksi asiakkaidemme toivotuimmista kokoustiloihin liittyvistä uudistuksista oli varauksen tekeminen verkossa. Näihin toiveisiin on nyt vastattu, sillä kaikki Technopolis Meeting -palvelut ovat varattavissa osoitteesta www.technopolis.fi/meeting.

Helppokäyttöisen varauspalvelun avulla voi mihin kellonaikaan tahansa varata juuri omiin tarpeisiin sopivat tilat sekä kaikki tarvittavat lisäpalvelut. (Huom! Toimistoaikojen ulkopuoliset varaukset vaativat erillisen vahvistuksen henkilökunnalta.) Uutta on myös se, että varaukset voi halutessaan maksaa luottokortilla. Kaikki tilavuokrat sekä lisäpalveluiden hinnat ovat selvästi näkyvillä verkkosivuilla.
Make the most of your meetings with Technopolis Meeting – VARAA TÄSTÄ