podcastit

Technopolis Podcast – (Tila)muutos on mahdollisuus!

Technopoliksen konseptipäällikkö Tiia Rauhamäki keskustelee kirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiaisen kanssa avoimesti työympäristöjen muutoksesta, muutoksen johtamisesta ja modernin työelämän haasteista.

Iso muutos jyllää työelämää juuri nyt. Tämä asettaa uusia vaatimuksia työympäristöille, joiden on myös muututtava vastaamaan yhä paremmin erilaisia työnteon tapoja. Miten muutosta tulisi johtaa ja mitkä ovat johtajan työkalut?

Tilamuutosprosessi on aina suuri mahdollisuus, joka tulisi hyödyntää optimaalisesti yhtiön kehittämiseen. Usein ongelmana kuitenkin on, että tilamuutokselle ei ole asetettu konkreettisia tavoitteita.

Kuuntele Technopolis Podcastin ensimmäinen osa tästä:

 

 

Työelämän muuttuessa tarvitaan tiloja erilaisille ihmisille erilaisiin tarpeisiin. Lataa toimitilasuunnittelu-oppaamme, jonka avulla onnistut rakentamaan työntekijöillesi toimiston, jossa työtä voidaan tehdä entistä joustavammin ja tehokkaammin!

 

Technopolis Podcast

Millainen on hyvä työympäristö? Miten se näkyy työntekijöissä ja yrityksen toiminnassa? Technopoliksen Podcast -sarjassa keskustellaan eri alojen asiantuntijoiden kanssa muun muassa muutoksen johtamisesta, hyvän työnteon edellytyksistä sekä työympäristöistä, joka mahdollistavat menestyvän yrityskulttuurin.