Tecnotree luo työpaikkoja Suomeen

Teleoperaattoreiden IT-ratkaisuja toimittava Tecnotree avasi tammikuussa 2015 uuden tuotekehitysyksikön Tampereen Hermiaan. Yritys on luonut alle vuodessa 30 uutta työpaikkaa ja kasvu jatkuu. Lähivuosina Tecnotree aikoo nostaa henkilöstön määrän Technopolis Hermian tuotekehitysyksikössä sataan.

Tecnotree on kansainvälinen yritys, jolla on toimintaa yli 70 maassa. Suomen lisäksi yrityksellä on tuotekehitystä Intiassa ja Irlannissa. Nyt yritys satsaa kotimaahan. “Haluamme panostaa kasvuun Suomessa. Teleoperaattoreiden kenttä on murroksessa, ja muutos vaatii teknologiaosaamista. Tätä osaamista on Suomessa paljon, ja täällä ollaan myös kansainvälisesti hyvin hintakilpailukykyisiä”, kertoo Tecnotreen toimitusjohtaja Ilkka Raiskinen.

 

Technopoliksen etuna sijainti

Tecnotreessä päätettiin sijoittaa tuotekehitysyksikkö Hermiaan, koska alueelta löytyy paljon IT-alan osaamista.  Lukuisten yritysten lisäksi siellä sijaitsee Tampereen teknillinen yliopisto. Raiskinen on tyytyväinen toiminnan käynnistämisen ripeyteen. Technopolis pystyi tarjoamaan Tecnotreelle heti valmiiksi kalustetut tilat palveluineen ja toiminnan nopean laajentumisen myötä yritys sai joustavasti käyttöönsä uudet suuremmat tilat.

“Sijainnista on ollut meille rekrytoinnissa etua. Yhteistyö muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa saatiin ripeästi käyntiin, sillä Technopolis oli integroitunut jo valmiiksi Tampereen ekosysteemiin”, sanoo Raiskinen.

 

Etsitkö toimivaa ja modernia toimitilaa Tampereella?