Uutta MyTechnopolis – palvelukanavassa

Technopolis on tehnyt sopimuksen perinteisen toimistotarviketukku Wulffin kanssa heidän valikoimansa tuomisesta tarjolle MyTechnopolis-kanavan kautta.

MyTechnopolis kehittyy jatkuvasti. Maksuttoman sähköisen palvelukanavan kautta Technopoliksen asiakkaat voivat tilata ja hallinnoida omia Technopolis-palveluitaan, varata kokoustiloja, käyttää tulostuspalveluita, lähettää huoltopyyntöjä tai ostaa tietotekniikkaa. Pieni, mutta tärkeä uusi lisäys palvelussa on toimistotarvikkeiden hankinta.

Tarvikkeet tutulta kumppanilta

Aika harva meistä ei tunne Wulffia tai ei ole koskaan asioinut tässä 125 vuotta toimineessa perinteisessä toimistotarvikekaupassa. Marraskuun alusta lähtien Wulff on myös osa MyTechnopolis-palvelua.

Kesällä kerroimme tässä uutiskirjeessä Atean eShop-palvelusta, jonka kautta on mahdollista hankkia kaikki toimiston tietotekniset laitteet, ohjelmistot ja varusteet. Nykyaikaisessa sähköisessä toimistossa kynät, lehtiöt ja muut toimistotarvikkeet eivät ehkä tunnu niin merkittäviltä asioilta, mutta niitäkin tarvitaan.

Helppoa ja vaivatonta

Wulffin palvelu avataan Technopoliksen asiakkaiden käyttöön 1. päivänä marraskuuta. Asiasta tiedotetaan tarkemmin lähiviikkoina. Seuraa aulojen näyttötauluja.

Wulff on räätälöinyt palveluun kokemuksella kootun starttipaketin pienille yrityksille. Se pitää sisällään suunnilleen kaiken, mitä toimistossa voi tarvita. Jos toimistostasi löytyy vain kynä ja kumi, saattaa tämän paketin hankinta auttaa monessa tilanteessa.

MyTechnopolis on myös taloudellinen. Technopolis ja Wulff ovat sopineet palvelun edullisesta hinnoittelusta. Saat kaiken mitä tarvitset ja säästät kustannuksia.

Toimitus aulaasi joka viikko

Toimistotarvikkeita löytyy tietysti jokaisesta marketista, mutta tavaran hinta ja laatu vaihtelee. Suurin kustannus yrittäjälle syntyy kuitenkin menetetystä työajasta. Kaupan hyllyjen välissä käytetty työaika toimistotarvikkeiden etsimiseen on kaikkea muuta kuin yrittäjän ydintoimintaa.

MyTechnopolis-palvelussa Wulff on jatkossa yksi osa laajaa palveluvalikoimaa. Teet tilauksen ja tavarat toimitetaan maksutta asiakaskohtaisesti pakattuna kerran viikossa Sinua lähinnä olevaan Technopoliksen aulaan. Tavarat maksetaan kerran kuussa samalla laskulla, jolla Technopolis veloittaa kaikki muutkin käyttämäsi palvelut.

Toimitukset tapahtuvat kootusti kerran viikossa. Tämä on taloudellinen ja ympäristöystävällinen toimitustapa. Lähetit eivät kuljeta tavaroita aulaasi joka päivä, joten tarpeet on opittava ennakoimaan viikon tähtäimellä.

MyTechnopolis-palvelukokonaisuus käytössäsi

MyTechnopolis on laaja kokonaisuus, josta Technopoliksen asiakas saa tarvitsemansa palvelut helposti. Maksuton sähköinen kanava kehittyy jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja palautteen perusteella. Jos et vielä käytä palvelua, on nyt hyvä hetki kirjautua järjestelmään.

Toimistotarvikkeiden tarve on satunnaista ja niiden perässä ei kannata juosta kylillä. Marraskuun alusta kaikki toimistotarvikkeet löytyvät MyTechnopolis-palvelusta alan perinteisen toimijan Wulffin toimittamina. Käytä hyväksesi.