Muuton syyt

Ovatko tilasi vanhentuneet vai eikö tekninen infra ole pysynyt kehityksessä mukana? Onko uusia työntekijöitä syytä houkutella uudella ilmeellä? Syitä on monia, mutta lähes aina muuton syynä on joku ohessa olevista vaihtoehdoista tai niiden yhdistelmät. Valitse muuton ajuri ja katso alta, miten Technopoliksen toimintaympäristö voisi tukea sinua muutoksen keskellä.

Organisaatio

Elätte muutosvaihetta: organisaationne supistuu/sulautuu/jakautuu… Haluatte käyttää mahdollisuuden hyväksenne ja samalla miettiä organisaation tekemistä kokonaan uudelleen? Haluatte työympäristön, joka on teille tehty?

Sijainti

Nykyinen sijaintinne ei tue tarpeitanne verkottua muiden alan osaajien kanssa. Kulkeminen asiakkaiden luokse voisi olla helpompaa ja työntekijät ovat toivoneet parempia bussiyhteyksiä.

Säästöntarve

Toimitiloihinne liittyvät kulut ovat liian korkeat? Teillä on liikaa tilaa, koska käyttäjät tekevät työtä myös toimiston ulkopuolella? Olette jo ulkoistaneet osan palveluista? Ulkoistusmahdollisuuksia on edelleen, sillä haluatte jatkossa keskittyä entistäkin enemmän omaan liiketoimintaanne. Aika on rahaa!

Pakkotilanne

Apua, vuokrasopimuksenne päättyy! Nyt on pakko löytää uusi ratkaisu työn tekemisen tarpeisiin. Tarvitsette uuden tilan, mutta myös kaikki palvelut – IT mukaan lukien – pitää ehtiä käydä läpi.

Työskentelyolosuhteet

Vanha tilanne ei toimi?
Se on liian vanha/ iso/ pieni/ tehoton?
Haluatte aloittaa alusta ja luoda tilan, jossa työntekijät viihtyvät ja voivat hyvin? – silloin myös hommat hoituvat.

Brändi

Toimintaympäristönne ei vastaa brändiänne? Haluatte, että muut näkevät teidät isompana/vihreämpänä/ketterämpänä/ vakavammin otettavana/keksi itse lisää… Haluatte houkutella parhaat työntekijät?