Lehdistötiedotteet

Asiakkailla hyviä kokemuksia Technopoliksen joustavasta Business Lounge –tilapalvelusta

TECHNOPOLIS OYJ      LEHDISTÖTIEDOTE      11.12.2012 klo 9.00

Asiakkailla hyviä kokemuksia Technopoliksen joustavasta Business Lounge –tilapalvelusta

Technopolis aloitti uudenlaisen toimitilojen vuokrauskonseptin alkukesästä 2012. Business Lounge -tilapalvelu mahdollistaa toimitilan vuokraamisen satunnaiseen tai lyhyeen käyttöön. Asiakkaat maksavat käytöstä tunti- ja kuukausivuokraperiaatteella. Palvelun toiminta-ajatus on vastata tilapäiseen toimitilatarpeeseen joustavalla ja kustannustehokkaalla tavalla.

Business Lounge -asiakkaat saavat käyttöönsä siistit, edustavat ja mukavat työskentely- ja neuvottelutilat. Palvelu on saatavilla Suomessa kahdeksassa kaupungissa sekä Venäjällä ja Virossa. Se mahdollistaa toiminnan tilapäisen siirtämisen vakituisen toimipisteen ulkopuolelle.

− Toimistomme sijaitsee Vantaalla Technopoliksen Aviapoliksessa. Myynti- ja markkinointihenkilöstöllä on usein neuvotteluja asiakkaiden ja kollegojen kanssa Helsingin keskustassa. Olemme huomanneet, että on kätevää pitää palaverit Ruoholahden Business Loungessa olevassa työhuoneessa. Säästymme Vantaan ja keskustan väliseltä ajamiselta, jopa monta kertaa päivässä, sanoo Anni Rouvinen Fira Oy:stä.

Pienillä yrityksillä ei välttämättä ole vakituista toimitilatarvetta tai sitten yrityksen toimitilatarve vaihtelee paljon. Tarve saattaa muuttua työnluonteen tai muuttuvan työntekijämäärän myötä. Tilapäisen kiireavun voi sijoittaa Business Lounge -tiloihin tai se voi toimia avokonttorin jatkeena hiljaisena huoneena.

− Meillä on oikein hyvät ja riittävät tilat Ruoholahden Technopoliksessa emmekä varsinaisesti tarvitse lisätilaa – tarvitsemme rauhaa. Työskentelemme avokonttorissa, joten kun tarvitsemme rauhallisen tilan, jossa voimme keskittyä asiakkaiden kanssa kommunikointiin, varaamme tilat Business Loungesta, Mika Ahokas Dream Broker Oy:stä kertoo.

Technopoliksen Business Lounge -asiakkaina on paljon mikro- ja pienyrityksiä, mutta myös suuret yritykset ovat ostaneet palvelun. Kuukausiveloitteinen lounge-paketti on suunniteltu asiakkaille, joilla on jatkuvaa käyttötarvetta. Paketti sisältää kuukausikohtaisen tuntimäärän käyttöoikeutta loungessa.

− Lounge soveltuu erinomaisesti Technopoliksen toimitila-asiakkaan etätyöntekijöiden ja vierailevien työntekijöiden työtilaksi. Yritykset voivat keskittää vakituisessa käytössä olevat toimistotilansa niissä päivittäin työskenteleville. Satunnaiseen läsnäoloon löytyy tarvittaessa työtilaa Business Loungesta, kertoo palvelusta vastaava Laura Krusius Technopolikselta.

Technopoliksen Business Lounge on uusi tilapalvelu, jonka avulla asiakas saa käyttöönsä toimitilaa aikaveloitusperiaatteella. Asiakas maksaa tilasta käyttämänsä ajan perusteella. Palvelukokonaisuuteen sisältyy tasokas aulapalvelu, tyylikäs Technopolis-toimitilaympäristö ja monia muita työntekoa helpottavia palveluja. Business Lounge soveltuu hyvin työmatkalaisille, etätyöntekijöille ja vieraille lyhytaikaiseksi työskentelypaikaksi. Business Lounge -palvelu on saatavilla kaikilla Technopolis-paikkakunnilla.

Lisätietoja:
Laura Krusius, Head of Frontline Services, Technopolis
Puh. 0400 142 273
laura.krusius@technopolis.fi

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 22 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 92,8 miljoonaa euroa ja käyttökate 47,5 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.