Pörssitiedotteet

Esisopimus tontin ostosta Tampereella

TECHNOPOLIS OYJ      PÖRSSITIEDOTE                      4.9.2013            klo 16.00

Esisopimus tontin ostosta Tampereella

Technopolis on solminut kiinteistökauppaa koskevan esisopimuksen Senaatti Kiinteistöjen kanssa, joka edustaa myyjää – Suomen valtiota. Esisopimus koskee noin 5 000 neliömetrin tontiksi muodostettavaa aluetta Tampereella. Maa-alue sijaitsee Technopoliksen Yliopistonrinteen kampuksen, rautatieaseman, yliopiston sekä kaupungin keskustan tuntumassa. Vireillä olevaan asemakaavamuutokseen sisältyy ostettavalle alueelle kohdistuvaa rakennusoikeutta noin 22 800 kerrosneliömetriä.

Alustava arvio kauppahinnasta on 10,7 milj. euroa. Lopullinen kauppahinta määräytyy asemakaavan vahvistuttua lopullisen rakennusoikeuden määrän mukaan. Kaupan toteutuminen on ehdollinen eduskunnan hyväksynnälle ja vireillä olevan asemakaavamuutoksen mukaisen asemakaavaan vahvistamiselle, jonka odotetaan tapahtuvan viimeistään joulukuussa 2015.

Technopolis Oyj
Keith Silverang
toimitusjohtaja
puh. 040 566 7785

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 26 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Liettuassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 107,3 miljoonaa euroa ja käyttökate 55,8 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi