Lehdistötiedotteet

Mutkatonta Sinulle -palvelusta apua arjen kiireisiin

TECHNOPOLIS OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 13.9.2013 klo 10.00

Mutkatonta Sinulle -palvelusta apua arjen kiireisiin

Me Technopoliksella haluamme auttaa asiakasyritystemme työntekijöitä arjen kiireen hallitsemisessa ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Tästä syystä olemme vuoden alussa aloittaneet palvelun, joka keskittyy yksityishenkilöiden tarpeisiin. Konseptin lähtökohtana on palveluiden monipuolisuus, läheisyys ja Technopoliksen asiakkaille suunnatut edut sekä tarjoukset.

Technopolis tuo Mutkatonta Sinulle -palvelun kautta tarjolle arkielämän eri osa-alueisiin liittyviä palveluita yhteistyössä useiden kymmenien palveluntarjoajien kanssa. Palveluvalikoimaan kuuluu mm. kampaamo-, kuntosali-, hieronta-, autovuokraus-, lastenhoito- ja ravintolapalvelut. Valikoima vaihtelee paikkakunnittain.

Asiakkaiden keskuudessa uusi palvelu on herättänyt kiinnostusta, mm. Mutkatonta Sinulle -verkkosivujen kävijämäärä nousi tuhansiin heti palvelun käynnistämisen jälkeen.

– Technopoliksen kampuksissa työskentelee päivittäin yli 20 000 ihmistä ja me haluamme omalta osaltamme edistää heidän hyvinvointiaan ja viihtymistään toimintaympäristössämme. Kuulemme mielellämme asiakkaiden toiveita ja ajatuksia palvelusta, sanoo tuotepäällikkö Milja Rautiainen.

Asiakasedut ja tarjoukset ovat kampanjakohtaisia, ja niiden hyödyntämiseksi henkilön tulee tunnistautua Technopoliksen asiakkaaksi MyTechnopolis-sirukorttia tai matkapuhelimeen ladattavaa mobiilisovellusta esittämällä. Lue lisää palveluista ja asiakasetujen hyödyntämisestä täältä.
Lisätietoa:
Milja Rautiainen, tuotepäällikkö
puh. 044 3588 681
milja.rautiainen@technopolis.fi

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 26 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Liettuassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 107,3 miljoonaa euroa ja käyttökate 55,8 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi