Lehdistötiedotteet

Skaalautuva Tietotekniikkavalmis toimisto

TECHNOPOLIS OYJ      LEHDISTÖTIEDOTE      26.9.2013 klo 14.15

Skaalautuva Tietotekniikkavalmis toimisto

Technopolis laajentaa palveluvalikoimaansa ja alkaa tarjota ICT:tä palveluna, ”ICT as a Service”. Asiakas maksaa vain tarvitsemistaan palveluista. Tarpeen mukaan skaalautuvan Tietotekniikkavalmiin toimiston konsepti tarjoaa Technopoliksen toimitila-asiakkaalle mahdollisuuden ostaa tarvitsemiaan tietotekniikkapalveluita yhdestä kanavasta kustannustehokkaaseen hintaan.

Tietotekniikkavalmiissa toimistossa asiakas saa Technopoliksen kautta toimitilan internetyhteyden, puhelinvaihteen, tulostus- ja skannauspalvelun, tietokoneiden, puhelinten ja oheislaitteiden hankinnat ja IT-tuen. Palvelumallin ansiosta Tietotekniikkavalmis toimisto skaalautuu muutostilanteissa asiakkaan tarpeen mukaisesti ylös- tai alaspäin. Toimitilan käyttäjä saa Technopoliksen neuvottelemat edut käyttöönsä. Technopolis toteuttaa palvelut kumppaniverkoston avulla.

– Haluamme, että asiakas kokee toimitiloissamme työskentelyn tehokkaaksi ja vaivattomaksi, sanoo Technopoliksen palvelujohtaja Olli Rasia. – Siksi kartoitimme, mitä toimiston tietotekniikan palveluita asiakkaamme tarvitsevat ja teimme sen pohjalta ainutlaatuisen palveluratkaisun. Tarvetta oli etenkin tulostuspalveluille ja it-tuelle, joiden käyttäminen ja tilaaminen onnistuvat MyTechnopolis-kanavan kautta.

Palvelumallin ansiosta Technopoliksen toimitila-asiakas voi vähentää pitkiin leasing-sopimuksiin sitoutumista ja omien laitteiden hankintaa. Tämä tehostaa ylläpitotoimenpiteitä ja säästää kuluja.

Lue lisää palveluista: www.technopolis.fi/ICT

Lisätietoa:
Olli Rasia, palvelujohtaja
puh. 040 594 1123
olli.rasia@technopolis.fi

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 26 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Liettuassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 107,3 miljoonaa euroa ja käyttökate 55,8 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi