Lehdistötiedotteet

Technopolikselle toinen GRESB Green Star -luokitus

TECHNOPOLIS OYJ        LEHDISTÖTIEDOTE         4.9.2015 klo 11.00

Technopolikselle toinen GRESB Green Star -luokitus

Technopolis osallistui GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark)- vertailuun toista kertaa. Eurooppalaisista toimistokiinteistöyhtiöistä yhtiö sai viidenneksi korkeimmat pisteet. Saamillaan 80 pisteellä Technopolis sai korkeimman eli Green Star -luokituksen.

Maailmanlaajuisesti toimistokiinteistöyhtiöitä oli mukana 145, ja Technopolis oli kategoriassa sijalla 22.

”Vuonna 2014 otimme osaa GRESB-tutkimukseen ensimmäistä kertaa ja saimme tuolloin Green Star -luokituksen. Tavoitteenamme oli parantaa tulostamme ja pystyimme nostamaan yhteispisteitämme 4 prosenttia”, Technopoliksen konseptikehitys- ja vastuullisuuspäällikkö Virve Valonen sanoo.

Vuoden 2014 aikana viisi uutta Technopoliksen kiinteistöä saavutti LEED-ympäristöluokituksen. Tällä hetkellä yhtiöllä on yhteensä 16 LEED-luokituksen saanutta kiinteistöä.

”Meillä on ollut loistava vastuullisuusraportoinnin tiimi. Lisäksi työ vastuullisuuden edistämiseksi on saanut osakseen paljon kiinnostusta yhtiön johdolta ja sidosryhmiltämme. Panostukset näkyvät nyt tuloksissa”, Valonen kertoo.

Lisätietoja:
Virve Valonen
Konseptikehitys- ja vastuullisuuspäällikkö
puh. 050 467 6014
s-posti: virve.valonen@technopolis.fi

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin.